Hepsiburada 'Efsane Cuma' indirimleri ne zaman bitiyor?

Hepsiburada 'Efsane Cuma' indirimleri ne zaman bitiyor?

Hepsiburada'nın her yıl kasım ayının son haftasında yaptığı 'Efsane Cuma' indirimleri, bu yıl 25-25-27 Kasım 2020 tarihlerinde uygulanacak. Stoklarla sınırlı olan ürünler, yüzde 80'e varan indirimlerle satışa çıkacak. İşte detaylar...

Koronavirüs (covid-19) salgın hastalığı nedeniyle hem insanların dışarı çıkmaması, hem de mağazaların çalışma saatlerinin kısıtlanması nedeniyle, alışveriş çılgınlığı internetten satış yapan online sitelerde yaşanıyor. Türkiye'nin en popüler e-ticaret sitesi Hepsiburada'nın, her yıl kasım ayında yaptığı 'Efsane Cuma' indirimlerinde yüzlerce üründe büyük indirimler uygulanacak.

HEPSİBURADA 'EFSANE CUMA' İNDİRİMLERİ KAÇ GÜN SÜRECEK?

Hepsiburada 'Efsane Cuma' indirimleriyle teknolojiden mutfak ürünlerine, kişisel bakım ürünlerinden aksesuara, giyimden elektrikli ev aletlerine kadar birçok ürün grubunda dev fırsatlar başladı.

Birçok üründe yüzde 80'e varan 'Efsane Cuma' indirim kampanyası, 25-25-27 Kasım 2020 günlerinde yapılacak. İndirimler, 27 Kasım 2020 saat 23.59'da sona erecek.

Birçok ürün grubunda indirim fırsatları sunan Hepsiburada sitesinde, yüzlerce üründe yüze 80'e varan indirim kampanyası bulunuyor. Teknoloji, küçük ev aletleri, oyun konsolları, ayakkabı, giyim, iç giyim, çocuk giyim ve daha nice kategoride indirim fırsatlarını yakalamak için hepsiburada.com adresini ziyaret edebilir veya mobil uygulamayı indirebilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN