Trendyol 'Efsane Günler' indirimleri kaç gün sürecek?

Trendyol 'Efsane Günler' indirimleri kaç gün sürecek?

Trendyol'da hangi ürünlerde indirim var? ABD'de her kasım ayının 4. perşembe günü yapılan 'Black Friday' indirim kampanyası, ülkemizde de online alışveriş siteleri tarafından uygulanıyor. Trendyol'da bu yıl yüzde 80'lik büyük indirimler göze çarpıyor...

Türkiye'nin en çok ziyaret edilen e-ticaret sitesi Trendyol'da 'Efsane Günler' kampanyası başladı. Yılın en büyük indirim kampanyası olarak bilinen 'Black Friday' indirim kampanyasında, 25-26-27 Kasım 2020 tarihleri arasında birçok ürün indirimli satışa çıkacak. Tüketiciler, ihtiyacı olan ürünleri Trendyol'da 'Efsane Günler' kampanyasıyla yüzde 80'e varan indirimlerle satın alabilecek.

TRENDYOL 'EFSANE GÜNLER' İNDİRİMLERİ NE ZAMAN BİTİYOR?

Cep telefonu, bilgisayar, televizyon, beyaz eşya, küçük ev aletleri gibi elektronik ürünlerinde yüzde 80'e varan indirimlerle 'Efsane Günler' alışverişi bu sene, 25-26-27 Kasım 2020 tarihleri olmak üzere 3 gün sürecek. Trendyol'da pek çok elektronik üründe agresif indirimler uygulanacak.

AKILLI TELEFONLARDA İNDİRİM KAMPANYASI

Son model akıllı telefonları için mağaza önlerinde yüzlerce metre kuyruk oluşturan akıllı telefon tutkunlarına Trendyol'dan güzel bir haber var. Pek çok markanın hemen hemen tüm modellerinde yıl boyunca uygulanan en yüksek indirim oranları 'Efsane Günler' boyunca Trendyol'da olacak. Akıllı telefonlarının yanı sıra kulaklık, kılıf ve ekran koruyucu gibi aksesuarlarda da dev indirimler gerçekleşecek.

2020-11-25-182718.jpg

'EFSANE GÜNLER' BİLGİSAYAR İNDİRİMLERİ

Bilgisayar alışverişi, yüksek fiyatı ve teknik donanım çeşitliliği nedeniyle oldukça titiz bir araştırma istiyor. Oyuncu bilgisayarı, dizüstü bilgisayar, masaüstü bilgisayar gibi amaca yönelik seçenekler arasından sizin de bir bilgisayara ihtiyacınız varsa bu sene Trendyol 'Efsane Günler' indirimlerinden yararlanarak satın alabilirsiniz.

TRENDYOL KÜÇÜK EV ALETLERİ KAMPANYASI

Günlük yaşamı oldukça kolaylaştıran son dönemin popüler ürünü robot süpürgeden tutun, kahve makinelerine, çeyiz listelerinin başını çeken blender, mutfak robotu, tost makinesinden süpürge ve ütüye kadar yüzlerce üründe yüzde 80'e varan indirimler yapılacak.

KİŞİSEL BAKIM ÜRÜNLERİNDE İNDİRİM FIRSATI

Koronavirüs salgını sürecinde herkesin ihtiyacı haline gelen tıraş makineleri, saç şekillendiriciler, epilatörler, yüz temizleme cihazları ve çok daha fazlası birbirinden avantajlı kampanyalarla 'Efsane Günler'de alıcı bulacak.

'GAMER' OYUNCULARA ÖZEL KAMPANYALAR

Trendyol'un 25-26-27 Kasım arasında düzenlediği 'Efsane Günler'de oyunculara özel kampanyalar göz dolduruyor. Dijital oyunlar, indirim kodları, oyuncu bilgisayarları, kulaklıkları ve klavye setleri yılın en büyük indirim dönemi Trendyol'da efsane fiyatlarla satışa çıkıyor.

İndirim fırsatlarını yakalamak için trendyol.com adresini ziyaret edebilir veya mobil uygulamayı indirebilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN