Öldüren botoksla ilgili 5 yakalama kararı

Öldüren botoksla ilgili 5 yakalama kararı

Beylikdüzü'nde botoks işlemi sonrası hayatını kaybeden Kübra Boyraz'la ilgili soruşturmada 1'i hekim 5 kişi hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Şüphelilerden 2'si gözaltına alınırken 3'ü halen aranıyor.

İstanbul Beylikdüzü'nde botoks işlemi yaptırmak için güzellik merkezine giden ve daha sonra hayatını kaybeden Kübra Boyraz'ın ölümüne ilişkin soruşturmada, 1'i hekim 5 kişi hakkında yeniden gözaltı karar verildi.

Hakkında yakalama kararı çıkarılan çalışanlardan 2'si İzmir'in Menemen ilçesinde yakalandı. 3 kişinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

NE OLMUŞTU?

İstanbul'un Beylikdüzü'nde botoks işlemi yaptırmak için güzellik merkezine giden Kübra Boyraz, işyerinden fenalaşarak çıkmıştı. Güzellik merkezi çalışanları tarafından ailesi ile yaşadığı eve bırakılan genç kadın, durumunun kötüye gitmesi üzerine hastaneye kaldırılmıştı. Tüm müdahalelere rağmen Boyraz hayatını kaybederken, babasının şikayeti üzerine soruşturma başlatılmıştı.

Olayı inceleme altına alan polis ekipleri genç kadının, botoks işlemi sonrasında öldüğünü tespit etmesi üzerine aralarında pratisyen bir hekimin de bulunduğu 5 kişiyi İzmir'de yakalayarak gözaltına almıştı. Adliyeye sevk edilen 5 şüpheli, çıkartıldıkları mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN