Önce boğazını kesti şimdi cezaevinden tehdit ediyor

Önce boğazını kesti şimdi cezaevinden tehdit ediyor

Manisa'da, ayrılmak istediği Mikail Oymak'ın boğazını keserek öldürmek istediği Esra Oymak, cezaevinden tehditlerini sürdüren Mikail Oymak'ın tahliye edilmemesini isteyerek yetkililere seslendi: Psikolojik olarak 'ölüm' hissi yaşıyorum. Korkuyorum. Sokağa bile çıkamıyorum.

Manisa'da yaşayan Esra Oymak, ayrılmak istediği Mikail Oymak'ın şiddetine maruz kaldı. Falçata ile boğazı kesilen kadın ölümden döndü. Hastaneye götürülen Esra Oymak'ın boğazına 15 dikiş atıldı. 

Gözaltına alınan Mikail Oymak sevk edildiği adliyede, mahkemece tutuklandı. Hala aynı korku ile yaşayan Esra Oymak ise çocuklarıyla birlikte psikolojik tedavi görüyor. Oymak, eşinin cezaevinden tehditlerini sürdürdüğünü belirterek, tahliye edilmemesini istiyor.

'SOKAĞA BİLE ÇIKAMIYORUM'

Yaşadıklarını anlatan Esra Oymak, "Eşim boğazımı kesti. Şimdi cezaevinde, çıkmasını da istemiyorum. Bizi, resmen yıktı" diyerek sözlerine şöyle devam etti:

"Çocuklarımın psikolojisi bozuk, benim de öyle. Cezası neyse çeksin istiyorum. Psikolojik olarak 'ölüm' hissi yaşıyorum. Korkuyorum. Sokağa bile çıkamıyorum. Şu an tedavi amaçlı haplar kullanıyorum. Daha da kötü olmaya başladım, çocuklarım da aynı şekilde kötü durumda. Çocuklarımı daha dün psikoloğa götürdüm. 'Yine gelir, tekrar aynı şeyleri yapar' diye cezaevinden çıkmasını istemiyorum."

'CEZAEVİNDEN MEKTUP YAZARAK TEHDİT EDİYOR'

Oymak, "O an gözlerimin önünden gitmiyor. 'Seni öldüreceğim' diye geldi, falçatayı direk boğazıma salladı. Amacı korkutmak değil, öldürmekti. Cezaevinden mektup yazarak, tehdit ediyor. Ben mektup yazmasını ve mektupların getirilmemesini istiyorum. Mektubu dahi tedirgin ediyor. Bütün hayatım karardı. Kimseye güvenim kalmadı. Herkesten korkmaya başladım" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN