Öterken bayılan horoz, Japonya'da gündem oldu

Öterken bayılan horoz, Japonya'da gündem oldu

Öterken nefesini yetiştiremeyince düşüp bayılan Denizli horozu, Japon basınında gündem oldu

‘Bu horoz öttüğünde durmak nedir bilmiyor’ haberleri ile Japon basınında yer aldı. Horozun bayılana kadar öttüğü görüntüler, büyük beğeni topladı.

Uzun süre ötmek için büyük çaba gösteren horozun bayılana kadar öttüğü görüntüler, Japon basınında yer aldı.

'Denizli horozu: Bu horoz öttüğünde durmak nedir bilmiyor’, ‘Görenler enerjisine şaşırıyor’, ‘Sosyal medyada yoğun ilgi gören video, çokça beğeni aldı’ başlıkları Japonya’da haberlere konu oldu.

evex5vhxmaivrzv.jpg

Uzun süre ötmeleri ile meşhur olan Denizli horozları kentin en önemli simgeleri arasında yer alıyor. Geçen aylarda Denizli’de horoz sahibinin kayıt altına aldığı ilginç görüntüler kahkahaya boğmuştu. Görüntülerde horoz, 15 saniyeye kadar ötüyor. Daha fazla dayanamayınca, kısa süreli baygınlık geçiriyor.

Sahibinin sosyal medya üzerinden paylaştığı bu görüntü saatler içinde binlerce beğeni toplamıştı.

SAHİBİNE OTOMOBİL TEKLİF ETTİLER

ce85a729de304d28b65304cd1d348546.jpg

Denizli'de uzun süre öttükten sonra düşüp bayılan Denizli horozu, sosyal medyada ilgi gördü. Fenomen haline gelen 'Bahtiyar' isimli horozun sahibi Okan Gökbudak, "Yurt dışında yaşayan bir kişi horozumu bin 250 euroya satın almak istedi. Bir kişi de 25 bin lira değerindeki otomobiliyle horozumu takas etme teklifinde bulundu" ifadelerini kullanmıştı.
 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN