Paris Hilton uçak şakasını affetmedi!

Paris Hilton uçak şakasını affetmedi!

Mısırlı Ramez Galal’ın Paris Hilton’a hazırladığı şaka başına dert oldu. Hilton’ın Galal’ı mahkemeye vereceği iddia edildi.

Geçen hafta yapılan kamera şakasında Dubai’de uçağa binen Hilton, havada seyrederken yolcular çığlık atmaya başlamış, düşeceğini zanneden şarkıcı, “Neredeyse ölecektim. Uçakta ölmek en büyük korkum” diyerek serzenişte bulunmuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN