Pele, Ronaldo'nun rekoru sonrası gol sayısını güncelledi

Pele, Ronaldo'nun rekoru sonrası gol sayısını güncelledi

Brezilyalı efsane futbolcu Pele, Cristiano Ronaldo'nun 758 gole ulaşarak rekorunu kırmasının ardından Instagram bio'sunu güncelleyerek çıtayı 1283'e yükseltti.

Juventus-Udinese maçında attığı gollerle futbol kariyerindeki resmi gol sayısını 758'e yükselten Cristiano Ronaldo, Pele'yi geçerek tarihin en golcü ikinci oyuncusu konumuna geldi. 

Ronaldo'nun golleri sonrası en golcü oyuncular listesinde bir basamak gerileyen Pele, Instagram bio'sunu "1283 golle tarihte en çok gol atan oyuncu"  olarak güncelledi. 

pele.jpg

RONALDO TARİHE GEÇTİ

Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, Juventus ile Udinese maçında attığı 2 golle resmi maçlarda 757 gol atan Pele'yi geride bırakarak futbol tarihinin en golcü ikinci futbolcusu oldu. Listede birinci sırada ise 805 golle Avusturya-Macaristan İmparatorluğu doğumlu Josef "Pepi" Bican bulunuyor. 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN