PKK'ya Yüksekova'da büyük darbe: 18 terörist öldürüldü

PKK'ya Yüksekova'da büyük 
darbe: 18 terörist öldürüldü

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, Dün gece saatlerinde valiliğin yaptığı sokağa çıkma yasağı sonrası güvenlik güçlerinin bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlediği operasyonlarda 18 terörist öldürüldü.

Güvenlik birimlerinden alınan bilgiye göre, güvenlik güçleri, vatandaşlar üzerinde baskı oluşturmaya çalışan bölücü terör örgütü mensubu teröristlere karşı operasyon gerçekleştirdi. Düzenlenen operasyonlarda 18 terör örgütü mensubu etkisiz hale getirildi. 

Valilik'ten dün yapılan açıklama

"Hakkari Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, "İlimiz Yüksekova İlçesi’nde artan terör olayları nedeniyle vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, bozulan huzur ve asayiş ortamının tekrar tesis edilmesi için 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C maddesi gereğince, İlimiz Yüksekova İlçe merkezinde 26 Ağustos 2015 günü saat 23.30’dan geçerli olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir" denildi.

Silah sesleri yükseldi

Hakkari Valiliği tarafından Yüksekova İlçesi'nde sokağa çıkma yasağının ilan edilmesinden kısa bir süre sonra Orman ve Eski Kışla mahallelerinde yoğun bir şekilde silah ve patlama sesleri duyulmuştu. Zıhlı araçlar bölgeye doğru giderken, silah sesleri de zaman zaman oldukça yoğun bir şekilde duyuldu.  

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN