Prof. Dr. Haluk Dursun mezarı başında anıldı

Prof. Dr. Haluk Dursun mezarı başında anıldı

Van'da geçen yıl geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun, Kocaeli'nde mezarı başında anıldı.

Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun için Kocaeli'nin Körfez ilçesine bağlı Yukarı Hereke'deki mezarı başında anma programı gerçekleştirildi.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen, Müdür Yardımcısı Ayhan Zeren, Kocaeli Müze Müdürü Serkan Gedük, Müdür Yardımcısı Zuhal İdin Uykal ile personelin hazır bulunduğu anma töreninde Kur'an-ı Kerim okunarak dua edildi.

"RAHMET VE MİNNETLE ANDIK"

Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun'a Allah'tan rahmet dileyen Taşdelen "Kocaelimizin müstesna şahsiyetlerinden değerli kültür insanı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun Hocamızı ölümünün birinci yılında rahmet ve minnetle andık. Onu kaybetmek hem kentimiz hem de ülkemiz için büyük kayıptır" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN