Rusya lideri Putin, uzaktan çalışma sistemine geçti

Rusya lideri Putin, uzaktan çalışma sistemine geçti

Rusya Devlet Başkanı Putin’in, bir hastaneye gerçekleştirdiği ziyaret sırasında tokalaştığı başhekimde koronavirüs (corona virus) tespit edilmesinin ardından uzaktan çalışma sistemine geçtiği açıklandı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in 24 Mart tarihinde başkent Moskova’da bulunan yeni tip koronavirüs tedavi hastanesini ziyareti sırasında tokalaştığı ve beraber hastaneyi gezdiği başhekim Denis Protsenko’da koronavirüs tespit edilmesi nedeniyle Kremlin Sarayı’nda olağan üstü hale geçildi.

Daha önce de Kremlin’de çalışan bir kişide koronavirüs tespit edilmesinin ardından Rusya lideri Putin için tedbirler artırılmaya başlandı.

TOPLANTILARINI TELEKONFERANSLA YAPACAK

Kremlin Sözcüsü Dimitri Peskov, yaşanan son olayların ardından Putin’in uzaktan çalışma sistemine geçtiğini açıkladı. Buna göre Putin tüm toplantılarını telekonferans yöntemiyle gerçekleştirecek.

Peskov, “Başkan bu sıralar tüm çalışmalarını uzaktan yapıyor. Artık onun uzaktan çalıştığını görüyorsunuz ve bu önlemler daha da artırılacak” dedi.

Peskov, dün yaptığı açıklamada da Putin’e düzenli olarak koronavirüs testi yapıldığını ifade etmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN