Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Van'da 8 yaralının durumu kritik

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Van'da 8 yaralının durumu kritik

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İran'da meydana gelen deprem sonucunda Van'da 7 kişinin öldüğünü 21 kişinin de yaralandığını açıkladı. Yaralılardan 8'inin durumunun kritik olduğu da öğrenildi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İran'da meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki depremin hissedildiği Van'da 7 kişinin yaşamını yitirdiğini, 21 kişinin de yaralandığını açıkladı.

8 KİŞİNİN DURUMU KRİTİK

Sağlık Bakanı Koca, yaptığı yazılı açıklamada, İran'da meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki depremin Van Başkale'de de hasara yol açtığını kaydetti. Bakan Koca, açıklamasında, "Depremden hemen sonra bölgeye 25 ambulans, 1 helikopter ambulans ve 13 UMKE ekibimizi sevk ettik. 7 kişinin hayatını kaybettiği depremde 21 vatandaşımız yaralandı. Başkale Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan yaralılardan 8 kişinin durumu kritik, diğer yaralıların hayati tehlikesi bulunmuyor. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" dedi.

ANKARA/DHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN