Sağlık Bakanlığı yaralıların hangi hastanede yattığını ve uyruğunu açıkladı

Sağlık Bakanlığı yaralıların hangi hastanede yattığını ve uyruğunu açıkladı

Sağlık Bakanlığı yaralıların hangi hastanede yattığını ve uyruğunu içeren listeyi açıkladı. Yaralılar arasında Alman, İsrail, İzlanda, İrlanda, İran ve Birleşik Arap Emirlikleri vatandaşları var.

İstanbul Taksim Meydanı'nda gerçekleşen canlı bombalı saldırıda 5 kişi öldü 36 kişi yaralandı. Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Sağlık Bakanlığı yaralıların hangi hastanede yattığını ve uyruğunu içeren listeyi açıkladı. Yaralılar arasında Alman, İsrail, İzlanda, İrlanda, İran ve Birleşik Arap Emirlikleri vatandaşları var.

Yaralılar 8 ayrı hastaneye kaldırıldı.

16-03/19/saglik-bakanligi.jpg

ÖLENLERDEN BİRİ İSRAİL VATANDAŞI

Hastanede yaklaşık yarım saat kalan Ötüken çıkışta basın mensuplarının sorularını yantladı. Ötüken “Yaralıların durumları çok şükür iyi. İyileşmelerini bekliyoruz. 7 yaralı var. 1 kişi taburcu, 1 kişi ise hayatını kaybetti" dedi.  Ölen kişi hakkında bilgi veren Ötüken, “Hastaneye gelen yaralılardan biri yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ölen İsrail vatandaşı. İsmi ise Simha Demri dedi. Baş sağlığı diliyoruz" diye konuştu.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN