Bağırsak dostu güzellik iksiri! Canan Karatay “Her sabah aç karnına” dedi! Parıl parıl parlayacaksınız

Bağırsak dostu güzellik iksiri! Canan Karatay “Her sabah aç karnına” dedi! Parıl parıl parlayacaksınız

Uzman doktorlar sağlık sırlarını paylaşmaya devam ediyor. Yaptığı açıklamalarla vatandaşı doğal ürünlere sevk eden Canan Karatay, güzellik sırlarını da paylaştı. Her sabah aç karnına içen hem bağırsaklarını koruyor hem de cildini güzelleştiriyor. İşte güzellik dostu sihirli iksir…

Kolesterol, kabızlık, kilo problemlerinizi ortadan kaldıracak bu tarif vazgeçilmeziniz olacak. Her sabah aç karnına cevizli su tüketerek hem beyin sağlığınızı geliştirebilir hem de cilt güzelliğinize güzellik ekleyebilirsiniz. İçeriğinde yer alan vitamin ve mineraller ile birlikte büyük etkiler ortaya çıkaran cevizli su aç karnına tüketildiğinde bakın neler oluyor?

CEVİZLİ SU NEDİR?

İçerisinde C vitamini, B12, E, K, A vitaminleri barındıran ceviz suyu, betakaroten, lutein ve zeaksantin, riboflavin, niasin, pantotenik asit, B6, folat açısından zengin olan ceviz, mükemmel bir besin kaynağı olarak görülmektedir. Tüm bunların yanı sıra kalsiyum, demir, magnezyum, fosfor, potasyum, çinko, bakır, manganez ve selenyum gibi mineralleri içeren ceviz suyu vücuda birçok farklı yarar sağlıyor.

yeni-proje-15-001.jpg

CEVİZ SUYU NASIL YAPILIR?

Canan Karatay'ın gizli defterinden çıkan tarifler arasında yer alan ceviz suyunun etkileri de saymakla bitmiyor. Ceviz suyu yapmak için cevizin iç yaprakları ve kabuklarını bir kase suda bekleterek aç karnına tüketebilirsiniz. Cevizin içerisinde yer alan Omega 3 yağ asitleri ve e vitamini gibi besinler suya geçerek gün içerisinde vücudun ihtiyaç duyduğu ek gıdaları da sağlıyor. Ceviz suyunu tek seferde içmek yerine yudum yudum azar azar içmeniz daha yararlı olacaktır. Kahvaltıdan yarım saat önce Bu karışımı tüketerek daha verimli sonuçlar elde edebilirsiniz. Gün içerisinde bir bardak içmek yeterli olacaktır.

yeni-proje-16-003.jpg

CEVİZLİ SU FAYDALARI NELERDİR?

Yüksek protein içeriği ile birlikte tokluk hissi sağlayan ceviz suyu yağ yakımını destekleyerek kilo alımının önüne geçer. Kötü kolesterolün artmasını önleyen ve kalp sağlığını koruyan ceviz suyu yüksek kolesterolü düşürürken damar tıkanıklığını önleyerek kalp ve damar hastalıkları riskini azaltır.

Android rahatsızlığı bulunan kişilerin ceviz suyu tüketmesi tavsiye edilmektedir. Ancak kişilerin doktoruna danışmadan bu uygulamayı yapmaması gerekiyor. Omega 3 yağ asitleri sinir sisteminin daha verimli çalışmasını sağlarken kan şekerini dengeleyerek Tip 2 diyabet riskini de en aza indirmektedir.

Karaciğerin daha verimli işlemesinde rol oynayan ceviz suyu düzenli tüketilmesi durumunda antioksidan özelliği ile vücuttaki toksinleri dışarı atar. Kabızlık sorunu yaşayanlar bu kürü tüketerek büyük bir sonuç elde etmektedir. Aynı zamanda cilt ve saç sağlığınızı da bu yöntemle koruyabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN