Bir bardak suya limon damlatın mucizeye tanık olun! Prof. Dr. Osman Müftüoğlu hiç kimsenin bilmediği sırrı açıkladı

Bir bardak suya limon damlatın mucizeye tanık olun! Prof. Dr. Osman Müftüoğlu hiç kimsenin bilmediği sırrı açıkladı

Sabahları kalktığınızda kendinizi daha dinç, sağlıklı ve iyi hissetmek istiyorsanız mutlaka bu yöntemi denemelisiniz. Limonun vücuda olan faydalarını bilmeyen yoktur. Peki hiç ılık suyla limonu denediniz mi? Prof. Dr. Osman Müftüoğlu'nun hiç kimsenin bilmediği sırrını açıklıyoruz. Bu tarifle cildiniz yenilenecek, halsizlik hissiniz gidecek ve kolayca kilo vermenizi sağlayacak. İşte suyla limondan gelen mucizevi etki...

Limonun tam bir C vitamini deposu olduğunu herkes bilir. Genelde yemeklerde ve salatalarda kullanılan limonun bu faydasını duyunca suya koyup içeceksiniz. Prof. Dr. Osman Müftüoğlu'nun gizli sırrını sizler için araştırdık. Ilık suya limon damlatın ve mucizevi etkisine tanık olun. Her yudumunda baştan aşağı yenileneceksiniz. Hazırsanız gizli tarife geçelim....

OSMAN MÜFTÜOĞLU'NUN SIR GİBİ SAKLADIĞI YÖNTEM

Sabahları kalktığımızda vücudumuzda ağırlık ve ağrılar hissederiz. Kendimize gelene kadar 1-2 saat geçmiş oluyor. Eğer sizde sürekli böyle kalkıyorsanız bu tarif tam size göre. Osman Müftüoğlu tarafından önerilen bu karışım sizi baştan aşağı yenileyecek. Her yudumunda canlanacaksınız!

HER YUDUMDA CANLANACAKSINIZ

Sabahları uyandığınzda aç karnına ılık suyun içine 3-4 damla limon sıkın ve için. Bu sayede midenizi ve bağırsaklarınızı sindirime hazırlar. Alkali gücünüzü takviye eder. Böbreklerinizi çalıştırır. Midenizi korur, kollar ve destekler. Ağız kokusunu söküp atar. Tonik etkisi ile sizi uyarır, dinçlik ve iyilik hissi verir. Metobolizmanızı hızlandırır. Cildinizi nemlendirir.

kmyueee.jpg

LİMONLU SUYUN PÜF NOKTALARI

  1. Limon suyunu her zaman taze sıkılmış olarak kullanın.
  2. Su içme suyu olsun.
  3. Suyu kesinlikle kaynatmayın. Ilık olsun.
  4. Mümkünse organik limon tercih edin.
  5. Bir bardak ılık su içerisine yarım limon sıkmanız yeterlidir.
  6. Sindirim sistemini düzenler
  7. Toksinlerin vücuttan atılmasını kolaylaştıran limon suyu, mide suları ve tükürük salgısının klorik asidine benzer bir yapıya sahiptir. Bundan dolayı karaciğerin sindirim için gerekli olan öd sıvısını salgılamasına yardımcı olur. Bağırsak hareketlerinin tetiklenmesine yardımcı olur.

kmyuieee.jpg

LİMONLU SUYUN FAYDALARI NELER?

  • Her sabah içilen limonlu su cildin kolajen üretiminin artmasını sağlayarak kırışıkları önler.
  • Limonlu su ile gargara yapmak boğaz enfeksiyonlarına iyi gelir.
  • Limonlu su ile yapılan limon detoksu ve limon kürü, limon sarımsak kürü alternatif tıp yöntemlerinin en çok uygulananlarındandır.
  • Her gün bir yemek kaşığı limon suyu astım hastaları için çok faydalıdır.
  • Limon tuz karıştırılarak cilt peelingi için kullanılırsa ciltteki lekeleri açar.
  • Limon zencefil ikilisi kaynatılarak tüketildiğinde öksürüğü söker. Limon suyunu limon sıkacağı kullanarak kolayca çıkarabilirsiniz.
  • Limon ile gebelik testi yapılabilir. İdrar üzerine sıkılan limon tortuları dibe çökmeye başlarsa hamilesiniz demektir, ama bu tıbbi bir nitelik taşımaz tevatür bir hadisedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN