Bir kase yoğurda 2 çay kaşığı keten tohumu atın etkisini anında görün! Prof. Dr. Saraçoğlu'ndan müthiş tüyo

Bir kase yoğurda 2 çay kaşığı keten tohumu atın etkisini anında görün! Prof. Dr. Saraçoğlu'ndan müthiş tüyo

Havaların birden bire ısınmasıyla birlikte birçok grip ve salgın hastalık hızla yayılmaya başladı. Özellikle kabızlık ve halsizlik salgınları hızla yayılırken vatandaşlar bu salgın hastalıklardan korunmanın doğal yollarını araştırıyor. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu mucizevi tarifini paylaştı. Bir kase yoğurda 2 çay kaşığı keten tohumu atın etkisini anında görün! Kimse bilmiyor ancak faydaları saymakla bitmiyor. Vücudunuzu baştan aşağı yenileyecek karışım! İşte detaylar haberimizde...

Sıcak havalar ile birlikte birçok hastalık etkisini iyice arttırdı. Halsizlik, kabız ve halsizlik gibi etkiler yediden yetmişe görülürken bu hastalıklardan korunmak isteyenler didik didik uzmanların açıklamalarını takip ediyor. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu ezber bozan reçetesi ile yine herkesi ters köşe yaptı. Keten tohumunun çok faydalı bir bitki olduğu herkes tarafından bilinir ancak daha önce bu tarifi hiç duymadığınıza eminim. Bir kase yoğurda 2 çay kaşığı keten tohumu atın etkisini anında görün! Saraçoğlu'nda müthiş tüyo. İşte İbrahim Saraçoğlu'nun hastalık kovucu mükemmel keten yoğurdu tarifi...

BİR KASE YOĞURDA 2 ÇAY KAŞIĞI ATIN BOMBA GİBİ OLUN

Keten tohumunun faydaları saymakla bitmez. Hem bağırsakları çalıştıran hem de hücreleri yenileyen bu mucizevi besin yediden yetmişe sevilerek tüketilmekte. Peki daha önce yoğurt ile keten tohumunu karıştırıp yediniz mi? Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, bomba karışımını açıkladı. Bir kase yoğurda 2 çay kaşığı keten tohumu atın etkisini anında görün! Prof. Dr. Saraçoğlu'ndan müthiş tüyo.

gfgfgf-2023-07-28t102024-500.jpg

İBRAHİM SARAÇOĞLU'NDAN MÜTHİŞ TÜYO!

Keten tohumu, E vitamini ve Omega 3 yönünden oldukça zengin bir bitkidir. Kalp sağlığının genel anlamda korunması için oldukça etkilidir. Güçlü bir hafızaya sahip olmak için keten tohumu tüketilmelidir. Keten tohumu, bağırsak faaliyetlerini düzenleyerek kabızlık problemini engeller. Bu sayede fazla kilolarından kurtulmak isteyen kişilerin ilk tercihi olur. Keten tohumu dilerseniz yoğurtla karıştırarak, dilerseniz de doğrudan tüketebilirsiniz. Ara öğün olarak 1 kase yoğurt ve havanda ezilen keten tohumunu karıştırırsanız, daha uzun süre boyunca tok kalırsınız. Böylece daha az yemek yiyerek, daha az kalori almış olursunuz.

Keten tohumunun içerisinde bolca Omega 9, Omega 6, Omega 3, lignanlar, yağ asitleri, amino asitler, kanserle savaşan antioksidanlar, suda çözünen lifler, suda çözünmez lifler, vitamin, protein ve mineral bulunur. Özellikle iltihaplı eklem romatizmalarının tedavisinde oldukça etkilidir. Kanser hastalıklarına karşı koruyucu bir ajandar. Bu sayede kanser görülme riskini büyük oranda azaltır.

KETEN TOHUMUNUN FAYDALARI NELER?

  • Tırnakların ve saçların sağlıklı bir şekilde uzamasını sağlar.
  • Ayaklar ve ellerde oluşan nasırların üzerine harici olarak uygulanabilir.
  • Menopoz döneminde ortaya çıkan problemlerin giderilmesini sağlar.
  • Kabızlık ile mide ve bağırsak problemlerini giderir.
  • Sinir ve bağışıklık sisteminin daha kuvvetli hale gelmesini sağlar.
  • Kemik yapısının güçlenmesinde etkilidir.
  • Kolesterol ve kanda bulunan şeker miktarını dengeler.
  • Damar ve kalp hastalıklarının oluşmasını engeller.
  • Tansiyonun düşürülmesinde etkilidir.
  • Romatizmal bozukluk oluşmasını engeller. Ayrıca romatizmal hastalıkların iyileştirilmesinde de etkilidir.
  • Dikkat dağınıklığı ve konsantrasyon problemlerini giderir.
  • Harici uygulama ile ciltte bulunan yaraların daha hızlı şekilde iyileşmesini sağlar.
  • Yaşın ilerlemesi ile birlikte meydana gelen dikkat dağınıklığını giderir.
  • Nasır ve benzeri problemlere kompres yaparak uygulanırsa iyileştirici etki gösterir.
  • Sedef, egzama ve benzeri cilt problemlerinin tedavisinde kullanılır.
  • Solunum yolu hastalığı bulunan kişilerde tedaviyi destekler.
  • Ruhsal sağlığın olumlu etkilenmesi açısından oldukça yararlı bir bitkidir.
  • Adet döneminde görülen sancılar için 2 tane keten tohumu tüketmek oldukça faydalı olacaktır.

hghghg-2023-07-28t102043-552.jpg

KETEN TOHUMU NASIL TÜKETİLMELİ?

Keten tohumu, günde 2 kez (sabah ve akşam) yoğurtla karıştırılarak yenebilir. 1 kase yoğurt ve ½ tatlı kaşığı keten tohumunun karıştırılması yeterli olacaktır. Ayrıca uyumadan önce ½ tatlı kaşığı keten tohumunu çiğnedikten sonra yutmanız ve üzerine 1 su bardağı kadar su içmeniz de hayli etkili olacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN