Bu çayı içen o illete sonsuza kadar veda ediyor! Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'ndan müthiş tüyo

Bu çayı içen o illete sonsuza kadar veda ediyor! Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'ndan müthiş tüyo

Hazır gıda tüketimi günümüzde giderek artmış durumda. İş hayatı, trafik, koşturma derken çoğu kişi hazır ve çabuk yapılabilen dondurulmuş gıdalara yöneldi. Bu ürünler pratik olmasına rağmen vücutta birçok rahatsızlığa neden olmakta. Bunlardan birisi de ödem ve gaz sancısıdır. Sizde gaz sancıları ve ödemden şikayetçiyseniz mutlaka bu çayı tüketin. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu tarafından önerilen bu çay ile o illetten sonsuza kadar kurtulun. Vücutta ne ödem ne de mikrop bırakıyor. İşte detaylar...

Günlük beslenme şeklimiz hayati öneme sahip. Günümüzde iş hayatı, trafik, stres, koşuşturma derken beslenme şeklimizi hazır gıdalar üzerine kurmuş hale geldik. Bu gıdaların lezzetli tadı olabilir ancak vücutta çok büyük rahatsızlıklara neden olmakta. Özellikle ödem ve gaz sancısına neden olan bu yiyeceklerden mutlaka uzak durun. Eğer sizde sürekli olarak gaz sancısı ve ödemlerden şikayetçiyseniz mutlaka bu tarifi uygulayın. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu tarafından önerilen bu çay ile ne gaz sancınız kalacak ne de ödem derdiniz. Sarçaoğlu'nun önerdiği çay gerçekten de vücutta ne ödem nede mikrop bırakmıyor. Düzenli olarak tüketin etkisini anında görün.

BU ÇAYI İÇİN O İLLETTEN ANINDA KURTULUN

Sağlıklı beslenme üzerine verdiği tavsiyelerle dikkatleri üzerine çeken İbrahim Saraçoğlu, yine ezber bozan reçetesi ile gündeme geldi. Ödem ve gaz sancısı ile ilgili önemli bilgiler veren Saraçoğlu, gizli ilacını sosyal medya hesabından açıkladı. Bu çayı tüketin ve gaz sancısından anında kurtulun. İbrahim Saraçoğlu bombayı patlattı.

İBRAHİM SARAÇOĞLU GİZLİ TARİFİNİ VERDİ: KİRAZ SAPI ÇAYI NASIL YAPILIR?

İbrahim Saraçoğlu'nun ödem ve gaz sancısı için önerdiği çay kiraz sapı çayıdır. Peki kiraz sapı çayı nasıl yapılır? Bizde sizler için birinci ağızdan kiraz sapı çayının tarifini aldık. Kaynamakta olan 1 su bardağı suya 30 tane kiraz sapı ilave edilir ve 5 dakika boyunca kaynatılır. Birkaç damla limon suyu da eklenebilir. Özellikle prostat şikâyeti olanların birkaç damla limon suyu ekleyerek tüketmesi önerilmektedir. Ilık olarak tüketilmesi tavsiye edilir.

gbgbg-1.jpg

KİRAZ SAPI ÇAYININ FAYDALARI NELER?

1- BÖBREK VE İDRAR YOLUNU TEMİZLER

  • Kiraz sapı çayı antioksidan özelliği ile vücuttan toksin maddelerin atımını kolaylaştırarak böbreklerin ve kanın temizlenmesine yardımcı olur.
  • İdrar söktürücü özelliğe sahip olan kiraz sapı çayı ödem atılmasını sağlar.
  • İdrar yolları enfeksiyonlarını önlemesi kiraz sapı çayının faydaları arasındadır.
  • Böbrek taşlarının ve kumunun düşürülmesinde etkin bir rol oynar. Taş ve kum oluşumuna karşı önleyici özelliği de vardır.
  • Bağırsak hareketlerini hızlandıran kiraz sapı çayı kabızlık problemleri ve şişkinliği önleyici etkiye sahiptir.

2- VÜCUT DİRENCİNİ ARTIRIR

  • Yüksek antioksidan içeriği ile vücudun bağışıklık sistemini destekleyerek hastalıklara karşı direncini artırır.
  • Yüksek potasyum içeriğine sahip olan kiraz sapı çayı vücudun sıvı elektrolit dengesinin düzenlenmesinde önemli bir rol oynar.

3- REGL AĞRISINA İYİ GELİR

  • Özellikle son dönemlerde gündemde olan kiraz sapı çayı ne işe yarar sorusunun bir cevabı da ağrılarla ilgilidir.
  • Kiraz sapı çayı idrar yapmada karşılaşılan sorunlara, regl döneminde yaşanan ödem artışına ve regl ağrısına iyi gelir.
  • Adet döneminden birkaç gün önce içilen kiraz sapı çayı vücutta oluşan şişliklerin ve ödemin giderilmesinde de etkindir.
  • Eklem iltihapları ve romatizmal kaynaklı iltihaplarda iltihap söktürücüdür ve anı zamanda vücudun uyku düzeninin sağlanmasında etkindir.

gbggb-1.jpg

4- TOKSİN VE ÖDEM ATAR

  • Kiraz sapı çayı neye iyi gelir sorusunun bir diğer cevabı da vücudun arınmasıyla ilgilidir.
  • Toksin maddelerin deposu olan karaciğerin fonksiyonlarını tam olarak yapmasına yardımcı olur.

5- ZAYIFLAMAYA YARDIMCI OLUR

  • Kiraz sapı çayı zayıflatır mı, kiraz sapı çayı kilo verdirir mi sorularının cevabı direkt evet değildir; yani bu çayı içerek hemen zayıflamak mümkün değildir; sadece kilo vermeyi kolaylaştırır diyebiliriz.
  • İçeriğinde yer alan antioksidan vitamin ve mineraller ile metabolizmayı hızlandırıcı etkiye sahip olan kiraz sapı çayı zayıflama uygulamalarında da sıklıkla başvurulan bir çay çeşididir.
  • Uzun süre tokluk hissi sağlar. Yemeklerden önce kiraz sapı çayı içilmesi iştahı engelleyerek daha fazla besin tüketilmesini önler. Ayrıca uzun süre tokluk hissi yaratan kiraz sapı çayı diyeti uygulamayı kolaylaştırır.
  • Yemekle birlikte alınan yağların bağırsaklardan sindirimini önleyebilen kiraz sapı çayı tüketimi kilo kontrolü sağlayarak zayıflama diyetlerini destekleyici özellik gösterir.
  • Yağ hücreleri etrafında biriken toksinlerin vücuttan uzaklaştırılmasını sağlayan kiraz sapı çayı, yağ yakımını hızlandırır.
  • Vücuda ekstra zindelik ve canlılık verdiği için özellikle sabah kalkar kalkmaz içilmesi önerilen kiraz sapı çayı ile hem sağlıklı bir gün geçirebilir hem de kilo vermeyi hızlandırabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN