Bu sebze balık yemekle eş değer! Haftanın 3-4 günü yiyenin vücudu zımba gibi oluyor… En iyi kan temizleyici

Bu sebze balık yemekle eş değer! Haftanın 3-4 günü yiyenin vücudu zımba gibi oluyor… En iyi kan temizleyici

Sağlıklı beslenmenin insan vücudu üzerinde oldukça önemli etkisi vardır. Hele ki bazı sebzeler içerisindeki vitamin ve mineraller sayesinde vücudu resmen zımba gibi yapıyor. Bunlardan biri de balığa eş değer olan o besin. İşte hem en iyi kan temizleyici hem de omega-3 deposu…

ZEYNEP ORHAN

Tükettiğimiz her besinin vücudumuza iyi ya da kötü bir faydası var. Dolayısıyla sağlıklı bir yaşam için yediğimiz içtiğimiz her besine dikkat etmemiz gerekiyor. Özellikler de vücudun ihtiyacı olduğu önemli vitamin ve minerallerin yeteri düzeyde alınması oldukça önemli. Bu kapsamda vücudumuzun ihtiyacı olduğu ve genellikle balıktan alınan Omega-3 olmazsa olmaz bir besindir. Lakin bu sebze adeta balığa eşdeğer şekilde vücuda omega-3 ihtiva ediyor. İşte o mucizevi sebze…

yeni-proje-2-003.jpg

HAFTADA EN AZ 4 KERE TÜKETİN

Hem lezzetli hem de çok faydalı sebzelerden biri olan semizotu, vücuda sağladığı faydalarla sofralarınızın vazgeçilmezi haline gelecek. Öyle ki balıkla eşdeğer şekilde vücuda omega-3 sağlaması bile tüketilmesi için en yeterli sebepler arasında yer alıyor. Bu sayede vücudu daha dinç hale getirirken aynı zamanda bağışıklık sistemini kuvvetlendiriyor ve hastalıklara karşı önlem alıyor.

yeni-proje-1-005.jpg

Sadece omega-3 ihtiva etmekle kalmayan semizotu, aynı zamanda kan temizleyici özelliği ile sıklıkla tüketilmesi gereken besinler arasında yer alıyor. Uzmanlar semizotunun faydalarından yararlanılması için haftada en az 4 defa tüketilmesi gerektiğini söylüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN