Bunu içen çocuklar zeka küpü oluyor! Canan Karatay gizli reçeteyi verdi: Tüm bildiklerinizi unutun!

Bunu içen çocuklar zeka küpü oluyor! Canan Karatay gizli reçeteyi verdi: Tüm bildiklerinizi unutun!

Yaptığı her açıklama ile gündeme bomba gibi düşen Canan Karatay, yine son yaptığı açıklama ile dikkatleri bir kez daha üzerine çekmeyi başardı. Açıklamaları ile ezberleri bozan Prof. Dr. Canan Karatay bombayı patlattı. Bakın açıklamasında neyi vurguladı?

Ülkemizde adından sıkça söz ettiren doktorlardan biri olan Canan Karatay sağlıklı yaşam adına bir takım tavsiyelerde bulundu. Özelikle sağlıkla ve sağlıklı beslenmeyle ilgili verdiği bilgilerle tanınan ve açıklamalarıyla uzun süre gündemi meşgul eden Prof. Canan Karatay yine herkesi çok şaşırtacak açıklamada bulundu.

Karatay, gelişim çağındaki çocukların beslenmesi konusunda şaşırtan bir açıklamaya imza attı. Dünyada ve ülkemizde en fazla tüketilen içeceklerin ilk sırasında yer alan Türk kahvesinin çocukların güvenle tüketebileceğini açıkladı.

3522068-810x458.jpg

BUNU İÇEN ÇOCUKLAR ZEKA KÜPÜ OLUYOR! CANAN KARATAY GİZLİ REÇETEYİ VERDİ: TÜM BİLDİKLERİNİZİ UNUTUN!

Karatay Türk kahvesine büyük ölçüde dikkat çekti. Açıklamasında ''Çocuklar, Türk kahvesini şekersiz olmak şartıyla istedikleri kadar içebilir. Kahve çok güçlü bir antioksidandır. Şeker beyinde tahribat yapar, Türk kahvesi onu düzeltir, cin gibi yapar." dedi. Kalp dostu olan Türk kahvesi tam bir antioksidan kaynağı. Türk kahvesinin faydalarından biri de, dünyada milyonlarca kişiyi etkileyen Alzheimer hastalığının oluşmasını geciktirebilmesi. Yapılan araştırmalara göre düzenli olarak alınan kafein, bilişsel faaliyetlerdeki azalmayı geciktirir. Prof. Dr. Canan Karatay farklı bir açıklamasında “Bir fincan Türk kahvesi; vücudunuza domatesin verdiği antioksidandan 100 daha fazla antioksidan verir. Beyni de açar, sabahları cin gibi olursunuz'' diyerek milyonların dikkatini çekmişti.

TÜRK KAHVESİNİN FAYDALARI

1. Genel sağlığınızı iyileştirin.

2. Tip 2 diyabete karşı korunun.

3. Parkinson hastalığı semptomlarını kontrol edin.

4. Demansın ilerlemesini yavaşlatın.

5. Karaciğeri koruyun.

6. Kalp sağlığını geliştirin.

7. Melanom riskini azaltın.

8. Daha düşük ölüm riski

9. Kolon kanseri olma olasılığınızı düşürün.

10. Alzheimer hastalığına yakalanma riskinizi azaltın.

11. Vücut yağını azaltın ve sağlıklı bir kiloyu destekleyin.

12. Sperm sağlığını iyileştirin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN