Canan Karatay beyni güçlendirmenin sırrını verdi! Bu besini tüketen tüm hastalıklara meydan okuyor!

Canan Karatay beyni güçlendirmenin sırrını verdi! Bu besini tüketen tüm hastalıklara meydan okuyor!

Vücudumuzun en önemli organı beyindir. Beyinde oluşan en ufak hasar bile kritik öne sahiptir. Sağlıklı beslenme üzerine verdiği tavsiyelerle dikkatleri üzerine çeken Prof. Dr. Canan Karatay, beyni güçlendirmenin sırrını açıkladı. Beyni geliştiren o gıda hakkında çok kritik tavsiyelerde bulundu. Bu besini tüketen bir daha hasta olmuyor. Her derde şifa! İşte Canan Karatay'ın önerdiği ve beyin aktivitesini iki katına çıkaran o mucizevi besin...

Prof. Dr. Canan Karatay beyni güçlendirmenin sırrını açıkladı. Vücudumuzun en önemli organlarından olan beyin çalışma düzeni bakımından oldukça karışıktır. Çoğu hastalığın nedeni beyinde oluşan rahatsızlıklardan dolayı ortaya çıkarken Canan Karatay, beyin aktivitesini iki katına çıkaran o gıdayı herkese önerdi. Bu besini tüketen bir daha hasta olmuyor. İşte beyini güçlendiren ve vücudu koruyan o gıda ürünü...

BEYNİ GÜÇLENDİRİYOR ZEKA GERİLİĞİNİ ENGELLİYOR

Sağlıklı beslenme üzerine önemli uyarılarda bulunan ve milyonlarca kişi tarafından yakından takip edilen Prof. Dr. Canan Karatay, ezber bozmaya devam ediyor. Uzun zamandır herkesin severek tükettiği o gıdaya dikkat çeken Canan Karatay, o gıdanın düzenli olarak tüketildiğinde büyük fayda sağladığına dikkat çekti. Yapılan araştırmalar sonucunda beyin sağlığını koruma altına aldığı ve zeka geriliğinin önüne geçtiği tespit edildi.

yeni-ghghhggh-1.jpg

TÜM HASTALIKLARA KALKAN OLUYOR

Peki Canan Karatay'ın beyin sağlığı için önerdiği o besin hangisi? Tabi ki de bu besin bıldırcın yumurtası. Önemli tüyolar veren Karatay, bıldırcın yumurtasının protein açısından son derece önemli bir gıda olmasına da ayrıca dikkat çekti. Zeka gelişiminde büyük öneme sahip olan bıldırcın yumurtası düzenli olarak tüketilmesi bu bağlamda son derece önemli olan bir husus olurken aynı zamanda kişinin fiziksel ve ruhsal olarak iyi hissetmesine de yardımcı olur.

BILDIRCIN YUMURTASININ FAYDALARI NELERDİR?

1- KANSIZLIĞI ÖNLER

Bıldırcın yumurtası demir bakımından da zengindir. Demir sadece bağışıklığı güçlendirmekle kalmaz oksijenin vücuttaki diğer organlara hızlı bir şekilde ulaşmasına yardımcı olur. Ayrıca demir kansızlığı da önler ve kan için yararlı olan potasyumu da içerir.

2- BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ GÜÇLENDİRİR

Bağışıklık sisteminin zayıf olması hastalıklara daha çabuk yakalanmanıza sebep olur. Bıldırcın yumurtası vücudunuzun bağışıklık sistemini güçlendirir. Yüksek demir içeriği ile bıldırcın yumurtası aynı zamanda vücudunuzdaki hemoglobin seviyelerini artırmaya yardımcı olur.

ghhghg-42.jpg

3- TAŞ OLUŞUMUNU ENGELLER

Bıldırcın yumurtası; böbrek, safra kesesi ve karaciğer sağlığınız için önemlidir. Mesane taşlarının oluşumunu önler ve parçalanmasında yardımcı olur.

4- SAÇ DÖKÜLMESİNİ ENGELLER

Bıldırcın yumurtası saçlarınızı daha parlak hale getirirken güçlenmesinde de önemli rol oynar. Uzun, güçlü ve parlak saçlar için bıldırcın yumurtası yemeyi ihmal etmeyin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN