Canan Karatay yüzyılın vebasına karşı uyardı! Bunları bol bol yiyin, o yiyecek hastalığın devası çıktı

Canan Karatay yüzyılın vebasına karşı uyardı! Bunları bol bol yiyin, o yiyecek hastalığın devası çıktı

Diyet ve sağlıklı beslenme kapsamında çarpıcı açıklamalarda bulunan Canan Karatay, o hastalığın tedavisini duyurdu. Milyonların gündeminde yer alan hastalığın çevresel ve yanlış beslenmeye dayalı olduğunu işaret ederek çözümü paylaştı. Şenlikte yaptığı konuşma esnasında soruları cevaplayan Karatay, "kanser hücrelerini öldürür, şeker hastalığını önler." açıklamasını yaptı. İşte detaylar...

Şenliğe katılan Prof. Dr. Canan Karatay, sağlık konusunda elmas değerinde bilgiler paylaştı. Sorulan soruları cevaplayan uzman isim, milyonların savaş verdiği o hastalıklara karşı etkili besini duyurdu. Zeytin ve zeytinyağına dair çarpıcı açıklamalarda bulunan Karatay, o yöntemi açıkladı.

TÜM HASTALIKLARA DEVA OLACAK

Muğla Milas'ta 2023 yılında 4'üncüsü yapılan Zeytin Hasat Şenliği'ne katılan Prof. Dr. Canan Karatay, sağlık konusunda çarpıcı açıklamalar yaptı. Soruları cevaplayan uzman isim şeker hastalığına değindi. Göbeği yağlı ve bel çevreleri geniş olanların şeker hastası olduğunun altını çizdi. Çevresel faktörler ve beslenmeyle bağdaştırılan şeker hastalığına karşı tedavi yöntemini duyurdu.

Şenlik sırasında zeytin ve zeytinyağı ürünlerinin tanıtımını yapan Karatay, konferans eşliğinde tavsiyeler paylaştı. Milyonlara seslenen iç hastalıkları ve kardiyoloji uzmanı zeytinin doğal antibiyotik olduğuna dikkat çekti. Gün içerisinde tavsiye ettiği zeytin tüketim sayısı ise 20 - 40 olarak paylaştı.

sekerhastaligi.jpg

ŞEKER HASTALARI SOFRASINDAN EKSİK ETMESİN

Zeytin tüketimi halinde meme kanseri ve diğer tüm kanser çeşitlerine karşı savunma oluşturduğunun altını çizdi. Şeker hastalarına seslenen uzman isim şeker oranını da düzenlediğini işaret ederek, dinç olmak için zeytin tüketilmesini önerdi. Şeker hastalığının ırsi olmadığını söyleyen Karatay, önlemek için "Virjin Zeytinyağını" işaret etti.

Şeker hastalığını ve kanseri önlediğini vurguladı. Zeytinyağının Virjin olarak içilmesi demek, "soğuk sıkım" demek ve içinde katkı maddesinin olmamış, fabrikadan çıkmamış, doğal, trans yağı eklenmemiş sızma zeytinyağı anlamına geldiğini söyledi.

zeytinin-adi-1830k-1.jpg

ZEYTİNYAĞI BULAMAYANLAR BUNU YAPSIN

Soğuk sıkım (Virjin) zeytinyağı bulamayanlar için ikinci bir tavsiyede bulundu. Canan Karatay açıklamasının devamında, "Zeytinyağı bulamayanlar şeker hastalığı için köy tereyağı bulabilirler, bol bol yumurta, yağlı peynir yiyebilirler çünkü insan vücudu, bütün hücrelerimiz yüzde 20 proteinden yüzde 19,9 da yağdan oluşuyor. Bunlar bozulmamış şekilde insan vücuduna girecek ki hücrelerimiz kendini toparlasın. Ekmekten uzak duracağız. Ekmek ve unlar ülkemizde çok tehlikelidir. Ekmeği kabarık göstermek için una kanserojen madde olan bromür katılıyor. Kusura bakmasınlar çünkü fabrikalardan gelen her türlü çavdar, kepek, tam buğday vs’nin içinde yüzde 10 bromür katkısı var. Bromür kanserojendir, bromür bütün hastalıkları başlatır. İngiltere’de 1990 yılından itibaren bromür katkı maddesi yasaklanmıştır. Kanserojen olduğu bilinir ve bütün onkoloji enstitüleri de bromürün B2 kanserojen olduğunu kanıtlamıştır. Biliyorsunuz bromür una katılıyor ve ekmeği kabarık gösteriyor ama vücuda girince ağır metaldir, zehirdir ve hastalıkların sebebidir." sözlerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN