Defne yaprağı mucizesi! Defne yaprağı ile bunu yapın bel ağrınız mazide kalsın

Defne yaprağı mucizesi! Defne yaprağı ile bunu yapın bel ağrınız mazide kalsın

Bel ağrısı sorunu yaşayan vatandaşlar bu ağrıdan kurtulmak için 'bel ağrısı nasıl geçer?' sorusuna yanıt aramaya başladı. Siz de bitmek bilmeyen bel ağrısından şikayetçiyseniz işte sizi bu büyük dertten kurtaracak o mucizevi yöntem...Bu haberi okuduktan sonra bel ağrınız anında geçecek.

Ülkemizde neredeyse her ailede görülen 'bel ağrısı' hastane randevusu almamızın başlıca nedenleri arasında yer alır. Önce hafif hafif başlayan bel ağrısı sonraki günlerde çekilmez bir dert haline gelir. Ülkemizde her geçen gün yaygınlaşan 'bel ağrısı' sorunun tedavisi en çok merak edilenler arasında yer aldı.

Bel ağrısı sorunu yaşayan vatandaşlar bu ağrıdan kurtulmak için 'bel ağrısı nasıl geçer?' sorusuna yanıt aramaya başladı. Siz de bitmek bilmeyen bel ağrısından şikayetçiyseniz işte sizi bu büyük dertten kurtaracak o mucizevi yöntem...Bu haberi okuduktan sonra bel ağrınız anında geçecek.

Sıklıkla ağır nesneleri kaldırırken yapılan ani hareketler, zayıf vücut mekaniği nedeniyle ortaya çıkan kas burkulmaları veya zorlamalar gibi bir yaralanmanın sonucudur. Bel ağrısı; omurilik kanseri, yırtılmış veya fıtıklaşmış disk, siyatik, artrit, böbrek veya omurga enfeksiyonları gibi belirli hastalıkların bir sonucu olarak da ortaya çıkabilir. Bel ağrısının tedavisi teşhis edilen veya şüphelenilen belirli bir nedene yönelik planlandığında optimal sonuçlar elde edilir. Bel bölgesinin zorlanmasından kaynaklanan akut sırt ağrısı için başlangıçta evde yapılan uygulamalar yararlı olabilir.

Bel ağrısına ne iyi gelir? Bel ağrısı nasıl geçer?

BEL AĞRISI NEDİR?

Bel ağrısı ya da tıpta kullanılan adıyla lumbago, bel bölgesinde ortaya çıkan her türlü ağrıyı tanımlamak için kullanılan genel bir terimdir. Erişkinlerin yaklaşık olarak yüzde 80'ini etkileyen ve önemli iş gücü kaybına yol açan yaygın bir sağlık sorunudur. Bel ağrısı aniden ortaya çıkan keskin bir ağrı şekilde olabileceği gibi donuk hafif bir ağrı da olabilir.

BEL AĞRISI NEDENİ

Bel bölgesi veya lumbal bölgenin işlevleri arasında yapısal destek, hareket ve belirli vücut dokularının korunması bulunur. Bel ağrısı, buradaki omurga kemiklerinden, omurlar arasında bulunan disklerden, omurganın etrafındaki bağlardan, omurilik ve sinirlerden, bel etrafındaki kaslardan, karında bulunan iç organlardan ve bel bölgesini kaplayan ciltten kaynaklanıyor olabilir.

Bel ağrısı nasıl geçer?

BEL AĞRISI NEDENLERİ NELERDİR?

Bel ağrısının sebepleri arasında en yaygın olarak belin zorlanması, sinir tahrişi, omurilikten çıkan sinir köklerinde sorunlar, kemik ve eklem problemleri gösterilir. Siz de bitmek bilmeyen bel ağrısından şikayetçiyseniz işte sizi bu büyük dertten kurtaracak o mucizevi yöntem...

defne yaprağı

MUCİZEVİ YÖNTEM

Bel fıtığına ne iyi gelir sorusuna İbrahim Saraçoğlu’nun da önerdiği defne yaprağı, bitkisel tedavi yöntemlerinin başında gelmektedir. Kısa bir zaman ayırarak hazırlayacağınız bu yöntemi şiddetli bel ağrılarınız için rahatlıkla uygulayabilirsiniz.

Malzemeler:

*10 gram defne yaprağı

*Sıcak su

Hazırlanışı:

*Bir kap içerisine defne yaprağını koyun ve sıcak suyu da ekleyerek 5 dakika kadar kaynatın.

*Kaynadıktan sonra hafif ılık hale gelene kadar demlemeye bırakın.

*Hazırladığınız karışımı günde 2 bardağı aşmayacak şekilde rahatlıkla tüketebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN