Doktor Mehmet Öz açıkladı: Gece yatmadan önce çarşafın altına sabun koy sabah mucizeye şahit ol...

Doktor Mehmet Öz açıkladı: Gece yatmadan önce çarşafın altına sabun koy sabah mucizeye şahit ol...

Hepimiz iyi bir gece uykusunun gerçekten önemli olduğunu biliyoruz. Ancak, hepimiz kolayca uykuya dalmayı başaramayız. Endişeleniyoruz, huzursuz bacaklarımız var ya da nasıl iyi bir uyku pozisyonu bulacağımızı bilmiyoruz. Ancak bu ipucu sayesinde uykularınız daha kolay olacak.

Kötü bir gece uykusunun günlük hayatınız üzerinde büyük bir etkisi ve sağlığınız için çok kötü sonuçları olabilir. Kulağa biraz tuhaf geliyor ama çarşaflarınızın altına bir kalıp sabun koymanız size yardımcı olabilir! Garip gelebilir, ama bunu gerçekten denemelisin!

HUZURSUZ BACAK SENDROMU

Uyurken bacaklarınızda huzursuzluk oluyor mu? O zaman kesinlikle yalnız değilsin. Uyumakta güçlük çekmemizin en yaygın nedenlerinden biri de budur! Huzursuz Bacak Sendromu (HBS), dizlerinizi ve alt bacaklarınızı hareket ettirmek için önlenemez bir dürtü ile tanınabilir. Dinlenirken özellikle bundan muzdarip oluruz, bu nedenle semptomlar genellikle gece yataktayken daha kötüdür. Hoş olmayan karıncalanma veya kaşıntı nedeniyle bacaklarınızı sabit tutmak zordur. Bu, huzur içinde uykuya dalmayı neredeyse imkansız hale getirir. Neyse ki, sizi bu durumdan çok çabuk kurtaracak çok basit bir çözüm var!

huzursuzbacaksendromunedirbelirtilerivetedavisi-1624448167.jpg

BU NUMARA HAYATINIZI KOLAYLAŞTIRACAK

Tanınmış televizyon doktoru Dr. Öz, televizyon programının bir bölümünde bu harika numarayı paylaştı. Gösteriden sonra, bu numara zaten Facebook'ta milyonlarca kez görüntülendi ve paylaşıldı. Huzursuz bacaklar için tuhaf bir çare buldu: Çarşaflarınızın altına sabun. Garip gelebilir, ama gerçekten işe yarıyor! Tek yapmanız gereken çarşaflarınızın altına bir kalıp sabun koymak. Özellikle bir parça lavanta sabunu en iyi sonucu verir. Lavanta kaslarınız üzerinde rahatlatıcı bir etkiye sahiptir. Bacaklarınızın çok daha sakinleştiğini, kramp ve karıncalanmaların azaldığını hemen fark edeceksiniz. Kesinlikle denemeye değer!

zeepbed.jpg

Neyse ki, huzursuz bacaklar için yapılacak bir şey var ve kesinlikle denemeye değer! Bu çare binlerce kez denendi ve insanlar gerçekten işe yaradığını söylüyor. Kulağa inanılmaz gelse de, her gece çarşaflarının altına bir kalıp sabunla uyuyan insanlar var. Çarşaflarının altında bir kalıp sabunla uyudukları için artık huzursuz bacak sıkıntısı çekmediklerini söyleyen pek çok insan var. Yardım etmezse, acıtmaz, değil mi? Her durumda, deneyeceğiz!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN