Grip olan doktora koşmasın! Canan Karatay bin yıllık doğal ilacı açıkladı: Suya bir kaşık ekleyen canavar gibi oluyor

Grip olan doktora koşmasın! Canan Karatay bin yıllık doğal ilacı açıkladı: Suya bir kaşık ekleyen canavar gibi oluyor

Mevsim geçişlerinde sık sık görülen grip virüsünden korunmak için Canan Karatay'ı dinleyin. Doktora gitmek yerine bin yıllık doğal ilacı takipçileriyle paylaştı. Su ile karıştırarak içende hastalıktan eser kalmıyor. Zımba gibi olmak için bu tarifi deneyin. İşte tüm detaylar...

Sağlıklı beslenme ve diyet önerileri dışında takipçilerine sağlık tavsiyelerinde bulunuyor. Mevsim geçişlerinde sık sık yaşanan grip hastalığı için reçeteyi yazdı. Prof. Dr. Canan Karatay, paylaştığı tarif ile bağışıklığınızın katlanacağını duyurdu. İşte gripten koruyan o ilaç...

7 BİN YILLIK İLAÇ

Sağlıklı beslenme ve diyet listeleri hakkında bilgiler paylaşan, İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, sağlık konusunda takipçilerini bilgilendirdi. Tavsiyeleri ile sık sık gündeme gelen uzman isim, 7 bin yıldır tedavide kullanılan doğal ilaç için açıklama yaptı.

Özellikle mevsim geçişlerinde artan hastalıklara karşı bağışıklık sistemini güçlendirmek adına tavsiyelerde bulundu. Milattan önce kullanılan sağlık yöntemi ile Karatay, M.Ö 5.000 yılından itibaren sirkenin varlığından bahsetti. O yıllarda birçok hastalığı ortadan kaldıran sirke, tedavi ilaçlarının başında geliyor. Sirkenin çok eskiye dayandığını işaret ederek doğal ev yapımı sirkelerden bahsettiğini açıkladı.

grip.jpg

HEM İLAÇ HEM DEODORANT

Sirkenin alkali olduğunu işaret eden Karatay, virüsleri öldürdüğünü vurguladı. İnsan vücuduna olan katkılarından bahsederek; bakterileri öldürür, toksinleri öldürür, bitleri öldürür, parazitleri öldürür, küfü öldürür ve pamukçuk olarak bilinen her şeyi öldürdüğünü ifade etti.

Aynı zamanda doğal deodorant olarak da kullanıldığını açıklayan Karatay, "En doğal deodorant sirkedir, diğer kimyasal içeren deodorantlarla mukayese bile edemeyiz" açıklamalarına yer verdi.

3-xwdf.jpg

HASTALANINCA HEMEN BUNU YAPIN

Sonbahar mevsiminde artış gösteren grip hakkında, soluğu doktorda alanlara seslendi. Prof. Dr. Canan Karatay, bol bol sirkeli gargara yapmak gerektiğini paylaştı. Bağışıklığın güçlenmesiyle birlikte hastalıkları önler diyerek sözünü bitirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN