Haşladığınız lahana suyunu sakın dökmeyin! Ödemleri foşur foşur atıyor, kilo sandıklarınız bu kürle eriyip gidecek

Haşladığınız lahana suyunu sakın dökmeyin! Ödemleri foşur foşur atıyor, kilo sandıklarınız bu kürle eriyip gidecek

Kilo vermek günümüzün en büyük sorunlarından biri. Her ne kadar sağlıklı beslensek de paketli gıdalardan uzak dursak da kilo verme sürecimiz istediğimiz gibi gitmeyebilir. Bu noktada kürler bize yol arkadaşı olabilir. İşte kilo vermenizi hızlandırabilecek kür tarifleri...

Mutfaklarımızdan eksik etmediğimiz bazı besinler kilo verme sürecinizi hızlandırabilir. Bu noktada kürlerden yardım alırsak vücudunuzdaki ödemleri yok edip metabolizmanızın daha da hızlanmasını sağlayabiliriz.

lahdgf.jpg

Sağlıklı ve fit bir vücuda sahip olmak herkesin arzusudur. Uzmanlar dümdüz bir karın için etkili bir zayıflama kürü önerisi olarak lahana ve limonu öneriyor. İhtiyacınız olan 4-5 adet lahana yaprağı, 3 dilim limon ve 1 litre sıcak su.

lagfh.jpg

KÜRÜN HAZIRLANIŞI

Malzemeleri 10 dakika kadar sıcak suda demleyin. Daha sonra lahana yapraklarını içinden çıkartarak, çayı soğumaya bırakalım. Sabah aç karnına veya akşam yatmadan önce aç karnına tüketin.

tagfh.jpg

KÜRÜN FAYDALARI

Güçlü bir antioksidan deposu olan lahana yaprakları bağışıklık sistemini güçlendirirken, ödem atıcı özelliğe de sahiptir. Vücuttaki su tutulumunu azaltabilir. Lif içeriği sayesinde uzun süre tokluk hissi sağlar ve kabızlık sorununu ortadan kaldırabilir.

Not: herkesin vücut yapısı farklı olduğundan bu tür kürleri kullanmadan önce bir uzmana danışmak önemlidir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN