Hiç kimsenin bilmediği sırrı açıkladı! Yatmadan önce bunu için etkisini anında görün: Prof. Saraçoğlu'ndan bomba tüyo

Hiç kimsenin bilmediği sırrı açıkladı! Yatmadan önce bunu için etkisini anında görün: Prof. Saraçoğlu'ndan bomba tüyo

Günümüzde en çok şikayetçi olunan durumların başında gelen unutkanlık en büyük sorunlardan biri haline gelmiş durumda. Özellikle koronavirüs geçiren bireylerde unutkanlık hastalığı belirtileri hızla arttı. Uzmanlardan peş peşe uyarılar gelirken milyonlarca kişi bu hastalığı nasıl yeneceğini araştırıyor. İlaçla tedavisi olmayan bu hastalıktan kurtulmanın tek yolu bu içeceği içmek. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu tarafından önerilen bu içecek hafızanızı yeniden onaracak. İşte detaylar...

Tüm dünyayı etki altına alan koronavirüs hızla yayılmaya devam ediyor. Her geçen gün belirtileri değişen koronavirüs hakkında çok önemli yeni bilgiler geldi. Uzmanlar tarafından yapılan son araştırmalarda koronavirüs geçirenlerin çoğunda unutkanlık başladığı görüldü. Bu unutkanlık anlık gelen ve insanları zor durumda bırakan bir hastalık. Peki unutkanlık hastalığının tedavisi ne? Unutkanlık ilaçla tedavi edilebilen bir hastalık değil daha çok sağlıklı beslenme ile tedavi edilir. Konuyla ilgili önemli tavsiyelerde bulunan Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu bomba tüyosunu paylaştı. Gece yatmadan bunu için unutkanlığınız anında geçsin. Hafızayı yenileyip güçlendiriyor. İşte İbrahim Saraçoğlu'nun gizli tarifi...

UZMANLAR UYARDI: HIZLA ARTIYOR ÖNLEM ALIN

Koronavirüs hızla yayılmaya devam ediyor. Virüsün belirtileri artık değişti, yeni semptomlar görülmeye başladı. Uzmanlar son yaptıkları araştırmalarda koronavirüs hastalığına yakalanan ve atlatan kişilerde unutkanlık başladığını tespit etti. Kolay kolay hatırlayamama, bir anda aklındaki şeyi unutma gibi belirtiler görülüyor. Peki unutkanlık nasıl geçer? Bunun bir ilaç tedavisi yok komple sağlıklı beslenmeden geçiyor.

kmggf-13.jpg

İBRAHİM SARAÇOĞLU'NDAN BOMBA TÜYO

Unutkanlık sorunu her yaşta görülebilen bir rahatsızlık. Sağlıklı beslenme üzerine önemli tavsiyelerde bulunan İbrahim Saraçoğlu, unutkanlığı anında geçiren yöntemini açıkladı. Kimse bu sırrı bilmiyor, bu içeceği için ve etkisini anında görün.

BİR BARDAĞI YETERLİ OLACAK

Yukarıda bahsettiğimiz içeceği eminiz ki merak etmişsinizdir. İbrahim Saraçoğlu'nun şifa kaynağı dediği bu içecek havuç suyu. Bu içeceği mutlağa yatmadan önce bir bardak için. Unutkanlığı geçiriyor ve hafızayı güçlendiriyor.

kmfdfddf-57.jpg

HAVUÇ SUYUNUN FAYDALARI NELER?

  • Kansere karşı koruyucu özelliği olduğu bilinen havuç suyu faydaları İbrahim Saraçoğlu ifadesiyle bilhassa prostat kanseri ve kolon kanserine karşı etkilidir.
  • Havuca turuncu rengini veren beta-karoten içeren sebze, yüksek oranda A vitamini içerdiği için göz sağlığına iyi gelir. Yaşlılığa bağlı göz hastalıkları ve katarakt gibi rahatsızlıkların riskini azaltır.
  • Cilt sağlığına faydalı olan havuç suyu, yüksek miktarda antioksidan içerir. İçeriğindeki antioksidan ile cildi dış etkenlere karşı korur ve cilt lekelerini gidermeye yardımcı olur. Ciltle birlikte özellikle tırnaklara ve saçlara faydalıdır. Havuç suyu saça faydaları arasında ise özellikle saçları beslemesi yer alır.
  • Kalp sağlığına iyi gelen havuç suyu, kan temizleyici özelliği sahiptir. Kanın vücutta dolaşımını hızlandırır ve zararlı radikallere karşı mücadele ederek damar tıkanıklığının önüne geçmeye yardımcı olur ve böylece kalbin daha sağlıklı çalışmasına imkan verir.
  • Havuç suyu beyin sağlığına iyi gelir. Beyindeki sinir hücrelerini koruyarak zarar görmüş hücreleri onarmaya yardımcı olur. Özellikle yaşlılıkta ortaya çıkan unutkanlık, bunama ve düşünmede zayıflamaya karşı beyin hücrelerini onarıcı etki yapar. Daha rahat düşünmeye imkan verir ve havuç suyu
  • Alzheimer üzerinde önleyici etkilere sahip olduğu bilinir.
  • Gelişim çağında kas yapısının sağlıklı gelişimine imkan tanır. Yetişkinlerde de kasların sağlıklı kalmasını destekler.

EVDE HAVUÇ SUYU NASIL YAPILIR?

Havuç sebzesinden hazırlanan havuç suyu hazırlamak oldukça kolaydır. Bir su bardağı havuç suyu için 4-5 tane havucu soğuk suyla yıkayarak işe başlanır. Sebze fırçası ile yıkanan havuçların kabukları soyulur. Eğer organik havuç kullanıyorsanız kabuklarını soymaya gerek yok. Soyulan havuçlar 1-2 cm büyüklüğünde parçalara bölünerek blendera atılır. Püre haline gelene kadar blenderda kıyılan havuçlar, bölünmüyorsa az miktarda su eklenebilir. Sebzeler tamamen püre haline geldikten sonra elde ettiğiniz karışıma bir miktar su ekleyebilirsiniz.

kmgfggf-5.jpg

Kullandığınız havuç miktarına bağlı olarak yaklaşık bir bardak önceden kaynamış suyu hazırladığınız karışıma ekleyin ve su eşit dağılana kadar iyice karıştırın. Püre halindeki karışıma su eklemek püre halindeki havuçların kıvamını inceltir ve daha lezzetli bir havuç suyu elde etmenizi sağlar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN