İbn-i Sina'dan tüm hastalıklardan koruyan şifa karışım! Kur'an-ı Kerim'de geçen besinlerle... O hastalığın tek ilacı bu karışım

İbn-i Sina'dan tüm hastalıklardan koruyan şifa karışım! Kur'an-ı Kerim'de geçen besinlerle... O hastalığın tek ilacı bu karışım

Yazdığı kitap ve karışımlarıyla İslam'ın en popüler hekimi olan İbn-i Sina'nın reçeteleri tek tek ortaya çıkmaya devam ediyor. Kendine has doğal yöntemleri ile bilime ışık tutan İbn-i Sina'nın bu karışımı sizi tüm hastalıklardan koruyacak. İbn-i Sina'dan tüm hastalıklardan koruyan şifa karışım! Kur'an-ı Kerim'de geçen bu iki besin ile o kötü hastalıklardan korunabileceksiniz. O hastalığın tek ilacı bu karışım. İşte İbn-i Sina'nın tüm hastalıklara şifa olan karışımı...

Grip ve salgın hastalıklar hızla yayılmaya başladı. Özellikle okulların açılması bu salgın hastalıkların daha hızlı yayılmasına neden oluyor. Bu hastalıklardan korunmanın en iyi yolu ise doğru beslenmedir. İslam aleminin en popüler hekimi olan İbn-i Sina'nın bu reçetesi hem sizi hem de çocuğunuzu hastalıklara karşı koruyacak. İbn-i Sina'dan tüm hastalıklardan koruyan şifa karışım! Kur'an-ı Kerim'de geçen besinlerle mucizeye tanık olun. O hastalığın tek ilacı bu. Günde 2 kaşık alın bağışıklık siteminiz tavan yapacak. Hazırsanız tarife geçelim!

KANSERE KARŞI TEK DOĞAL İLAÇ

El-Kanun fi't Tıp adlı kitabında birçok reçeteden bahseden İbn Sina'nın en önemli karışımı bu olmuştur. Kanseri yok eden bu ikili adeta tüm vücudu baştan aşağı yeniliyor. İbn Sina, Kur'an'da en faydalı besinler olarak adlandırılan besinlerden yaptığı karışımlarla tüm hastalıkları iyileştirmiştir. Ayrıca günde sadece iki kaşık yemeyi tavsiye ediyor.

TÜM HASTALIKLARA KARŞI KORUYOR! İBN-İ SİNA'DAN EZBER BOZAN REÇETE

Zeytinyağı, hücre mutasyonlarını önleyen yüksek miktarda Omega-3 yağ asitleri içerir. İncir ise zeytinyağı gibi hücreleri aktif ve genç tutan güçlü bir antioksidandır. İbn Sina bu iki harika besinin kombinasyonunun inanılmaz faydalar sağladığını söylüyor. Peki İbn-i Sina'nın karşımı ne?

hghg-70.jpg

İbn Sina, 10 kuru incirin dörde bölünerek temiz kavanozlara konulmasını ve üzerine zeytinyağı eklenmesini emretti. Bu karışım yaklaşık 1 litrelik, üzeri temiz bir tülbentle örtülmesi ve ağzının sıkıca kapatılması gereken bir kavanozda hazırlanır. Daha sonra 5 gün boyunca güneşli bir yere yerleştirilmesini önerir. Daha sonra bu karışımı sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez tüketmenin faydalı olduğunu vurguladı.

İNCİRLİ ZEYTİNYAĞI KARIŞIMININ FAYDALARI NELER?

  • Cinsel sağlığı güçlendiriyor
  • Erkeklerde cinsel gücü ve sperm kalitesini artırmaya yardımcı oluyor. Eşinin hamile kalmasını isteyen erkeklere kuru incir ve zeytinyağı kürü öneriliyor.
  • Lifli içeriğiyle incir, kabızlığı giderip bağırsakların hızlı bir şekilde hareket etmesini sağlıyor. Zeytinyağı ise bağırsak iç yüzeyini yeniliyor.
  • Kadınlarda doğurganlığı artıran kuru incir-zeytinyağı kürü sayesinde, kadınların sağlığı güçleniyor.
  • Boğaz enfeksiyonlarının iyileşmesine yardımcı olan kür, öksürük kesilmesine fayda sağlıyor, rahatlatıyor.
  • Astım ve öksürük hastaları için saf ve doğal zeytinyağında bir süre bekletilmiş iki tane kuru incirleri sabah kahvaltısından önce tüketilmesi tavsiye edilmektedir. Bu kür bu şekilde en az altı ay boyunca devam ettirilmesi önerilir. Ara verilmeden uygulanacak olan bu formül öksürük ve astım problemleri olanlar için inanılmaz bir tedavi metodudur.
  • Kuru incir, içeriği mineral ve vitaminlerle kalp sağlığını koruyor ve güçlendiriyor.
  • Hafızayı güçlendiriyor
  • B2 vitaminleri içeren kuru incir, zeytinyağı formülü hafızayı ve sinir sistemini güçlendiriyor.
  • Mucizevi içeriğiyle kuru incir, kandaki kötü kolesterol seviyesinin düşmesine yardımcı oluyor.
  • Kalsiyum ve fosfor içeren kuru incir, zeytinyağı kürü kemik ve diş sağlığını kuvvetlendiriyor. Özellikle menopoz döneminde kemik erimesine karşı koruyor.
  • Zayıflamaya yardımcı olur
  • Tatlı ihtiyacını doğal yoldan karşılayan, metabolizma hızını yükselten kuru incir, zayıflamaya yardımcı oluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN