İbrahim Saraçoğlu şiddetle tavsiye ediyor! Bu kürü uygulayanların B12 deposu anında fullenecek

İbrahim Saraçoğlu şiddetle tavsiye ediyor! Bu kürü uygulayanların B12 deposu anında fullenecek

B12 eksikliğinde vücudunuz size bazı sinyaller verir. Bunların başında ise hafıza sorunları, yorgunluk, iştahsızlık, sürekli uyuma isteği gelebiliyor. Bu ve bunun gibi belirtilerden evde uygulayacağınız bazı doğal yöntemlerle kurtulabilirsiniz. Profesör Dr İbrahim Saraçoğlu ise düşük olan B12'nizi yükseltmek için beyaz lahana kürünü öneriyor. İşte detaylar...

B12 vitamini vücudumuz için olukça önemlidir. Hafıza, beyin, bağırsak ve sinir sistemi için oldukça önemli olan B12 eksikliğinde yorgunluk, Halsizlik, Soluk cilt, Hafıza sorunları, Konuşma zorluğu, Denge sorunları, El ve ayaklarda uyuşma veya karıncalanma, İştahsızlık, Kilo kaybı, İshal veya kabızlık gibi sorunlar ortaya çıkabiliyor.

nbeyaz.jpg

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu B12 için en etkili doğal yöntemlerden biri olarak lahana kürünü öneriyor. Lahananın faydası için "Bu özellik neredeyse hiçbir bitkide yoktur." diyor.

BEYAZ LAHANANIN FAYDALARI

  • Vücudumuzdaki toksinleri atar.
  • Biyotransformasyon mekanizmasını harekete geçirir.
  • Kan dolaşımını düzenler.
  • Selülit oluşumunu önler.
  • Bağırsak kanserini riskini azaltır.
  • Kılcal damarların çatlamasını engeller.
  • Hormonlardaki düzensizlikleri dengeler.
  • Yüksek kan şekerini düşürür.

tursu.jpg

LAHANA KÜRÜ TARİFİ

Bir adet beyaz lahananın en dış yaprakları kuşbaşı doğranır. Daha sonra karıştırma kabına alarak üzerine kaya tuzu ilave edilerek karıştırılır. Ardından kimyon da ilave edilir. Karıştırma işlemi tamamlandıktan sonra tuz ile iyice yoğurulmuş lahanalar kavanoza doldurulur. İyice bastırılan lahanaların üzerine ağırlık yapması için temiz bir taş koyulur. Kavanozun ağız kısmı temiz bez ve lastikle iyice kaplanır. Güneş görmeyen bir yerde en az 4 ile 10 gün olmak üzere muhafaza edilir. Ardından lahana turşunuz hazır.

beyaz.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN