İftardan sonra 1 fincan tüketmek ilaç gibi gelecek! İki saat detayına dikkat: 30 gün boyunca içerseniz...

İftardan sonra 1 fincan tüketmek ilaç gibi gelecek! İki saat detayına dikkat: 30 gün boyunca içerseniz...

Twitter ve Space X gibi şirketlerin sahibi milyarder Elon Musk, milyonlarca kullanıcısı olan Twitter için dikkat çekici bir duyuru yaptı ve 15 Nisan tarihine işaret etti.

Dünya genelinde milyonlarca kullanıcısı bulunan Twitter uygulaması için önemli bir güncelleme duyurusu yapıldı. SpaceX ve Twitter'ın sahibi olan Elon Musk, Twitter'ın ücretli "Blue" özelliğiyle ilgili olarak 15 Nisan'dan itibaren yeni bir dönemin başlayacağını açıkladı. Musk, yalnızca onaylanmış hesapların paylaşımlarının diğer kullanıcılara önerilebileceğini ve "Sana Özel" bölümünde görüneceğini belirtti. Ayrıca, sadece onaylı hesapların anketlerde oy kullanabileceğini de vurguladı.

twitter

Twitter Blue özelliği, geçmişte yalnızca yüksek profilli hesapların gerçek olduğunu göstermek için kullanılıyordu. Ancak, geçtiğimiz haftalarda yapılan bir duyuruyla mavi tiki kullanmak için ödeme yapılması gerektiği belirtildi.

Öte yandan, bu hareket Twitter kullanıcıları tarafından eleştirilirken, Musk bot hesaplarla mücadele etmenin tek gerçekçi yolunun bu olduğunu savundu. Tartışmalı grupların da bu özelliği kullandığına dikkat çekildi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN