Meğer yıllardır gözümüzün önündeymiş! Zayıflamak için çareyi başka yerde aramaya gerek kalmadı! Türk kahvesine bir damla…

Meğer yıllardır gözümüzün önündeymiş! Zayıflamak için çareyi başka yerde aramaya gerek kalmadı! Türk kahvesine bir damla…

Çoğu insan için oldukça önemli bir yere sahip olan Türk kahvesi, yalnızca bir keyif içeceği değil. Meğer yıllardır bilmediğimiz bir yanı varmış. Bu şekilde içilen Türk kahvesi zayıflamaya çok yardımcı oluyormuş. İşte detaylar…

Türk kahvesi kültürümüzün vazgeçilmezlerinden biridir. Öyle ki misafirliğe gidildiğinde, günlerde, kız istemede her koşulda Türk kahvesi kesinlikle yerini alır. Lakin Türk kahvesinin bu yönünü daha hiç duymadınız. Meğer zayıflamak için bire birmiş.

LİMON İLE BERABER MUCİZE ZAYIFLAMA YÖNTEMİ

Kilo vermek için diyetlerin içine Türk kahvesi eklenmektedir. Lakin bizim size sunacağımız tavsiye sade Türk kahvesi değil içine limon eklenmiş Türk kahvesi.

turk-kahvesi.jpg

Limonun insan vücudundaki faydaları herkes tarafından bilinmektedir. Ayrıca zayıflamak için destek alınan bir yiyecektir. Öyle ki nerdeyse her detoksun içinde limon bulunur. Şimdi ise hem limonu hem Türk kahvesini beraber tüketerek daha hızlı zayıflayabilirsiniz. Lakin bunu denemeden önce kesinlikle doktorunuza danışın.

LİMONLU TÜRK KAHVESİ NASIL VE NE ZAMAN TÜKETİLİR?

Limonlu su bilindiği üzere metabolizmayı hızlandırmaktadır. Dolayısıyla sabahları aç karnına bir bardak limon suyu içilebilir. Hem sindiriminizi hızlandırır hem de istenmeyen toksinlerden vücudunuzu arındırır.

turk-kahvesi2.jpg

LİMONLU TÜRK KAHVESİNİN FAYDALARI NELERDİR?

  • Enerji kaynağıdır ve enerji yükseltmeye yardımcı olur.
  • Mideyi koruyarak metabolizmayı hızlandırır.
  • Cilde oldukça faydalıdır, parlaklık katar.
  • Baş ağrılarının hafiflemesine yardımcı olur.

LİMONLU TÜRK KAHVESİ YAPIMI

İlk olarak bir bardak sıcak suya arım çay kaşığı Türk kahvesi ekliyoruz. Ardından yarım çay kaşığı limon suyu ilave ediyoruz. Elde edilen bu karışımı günde bir defa hafif egzersizlerden yarım saat önce tüketebilirsiniz. Aşırı kullanım zararlı yan etkilere yol açabilir. Dolayısıyla dozuna dikkat etmelisiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN