Noodle sevenler yerken on kez düşünün! Mikroskopla incelediler... İçinden çıkanlar mide bulandırdı

Son zamanların en popüler yiyecekleri arasında yer noodle ile alakalı sosyal medyaya düşen bazı görüntüler görenleri şaşkına çevirdi. Mikroskopla yapılan inceleme sonrasında içinden çıkanlar mide bulandırdı. İşte konuya ilişkin detaylar…

Özellikle çocuklar ve genç kesim arasında oldukça popüler olan noddle, son zamanlarda oldukça popüler hale geldi. Hem hazırlama kolaylığından hem de lezzetinden dolayı tüketilen bu yiyeceğin mikroskopla incelenmesi sonucunda ortaya çıkan görüntüler “yok artık” dedirtti. Noodle’nın içinden çıkanlar mideleri bulandırdı.

lss.jpg

HERKES SEVEREK YİYORDU

Sosyal medyada yayılan bir videoda mikroskop yardımı ile noodle’ın içi incelendi. Yapılan bu incelemede sık sık tüketilen bu besinin barındırdığı içerik çok şaşırttı.

ekran-goruntusu-2024-05-20-150957.png

Öyle ki farklı renkte ve yapıda cisimler görüldü.

ioi.jpg

Bu video, paketli gıdaların insan sağlığına ne kadar zararlı olduğu konusunu yeniden gündeme getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN