Tırnak batmasının çözümü çok basit! Hemen sürün ve kurtulun, herkesin evinde o malzemeden var

Tırnak batmasının çözümü çok basit! Hemen sürün ve kurtulun, herkesin evinde o malzemeden var

Milyonlarca insanın başına mutlaka gelmiştir! Tırnak batması yaşam standartlarımızı olumsuz yönde etkiliyor! Ancak artık çözümü çok basit! Bunu hemen o bölgeye sürün ve kurtulun! Herkesin evinde o malzeme bulunuyor. İşte tırnak batmasını yok eden ürün...

Ayak tırnağı batması, tırnağın köşelerinin deriye doğru büyümesi sonucu ortaya çıkan ağrılı bir durumdur. Bu rahatsızlığın birçok nedeni vardır, bunlar arasında tırnakların yanlış kesilmesi, düzensiz tırnak bakımı, yetersiz ayak hijyeni ve sıkı ayakkabılar bulunur. Tırnak batması, kişiyi rahatsız eden ve tedavi gerektiren bir durumdur.

TIRNAK BATMASININ BELİRTİLERİ NELER?

1-020.jpg

Tırnak batmasının belirtileri arasında kızarıklık, şişlik, ağrı ve iltihaplanma bulunur. Bu belirtiler zamanla daha da kötüleşebilir ve acı verici bir sürece yol açabilir. Tırnak batması tedavi edilmediğinde enfeksiyon riski taşır.

TIRNAK BATMASINA İYİ GELİYOR

60100418d3806c076c049f53.webp

Tırnak batmasını hafifletmek ve tedavi etmek için bazı ev ilaçları vardır. Bunlardan biri elma sirkesidir. Elma sirkesi, iltihapları azaltmaya yardımcı olan güçlü bir antioksidan olan iltihap önleyici özelliklere sahiptir. Ayrıca antimikrobiyal özellikleri sayesinde enfeksiyon riskini azaltabilir. Elma sirkesi ile ıslatılmış bir pamuk parçasını batık tırnağa uygulamak, iltihap ve ağrıyı hafifletebilir. Bu yöntemi günde iki kez uygulamak etkili olabilir.

BU ÜRÜN İLE GÜNDE 2-3 KEZ UYGULAYIN

5c03860fc03c0e1910a469f0.webp​​​​​​​

Zerdeçal da tırnak batması için etkili bir ev ilacıdır. Zerdeçal, içerdiği kurkumin maddesi sayesinde iltihapları azaltmaya ve antimikrobiyal özelliklerle enfeksiyon riskini azaltmaya yardımcı olabilir. Zerdeçal tozuyla suyu karıştırarak bir macun elde edebilir ve bu macunu etkilenen tırnağa uygulayabilirsiniz. Bu uygulamayı günde 2 ila 3 kez tekrarlayabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN