Yemek borusu ve midesi yananlara en basit kür Prof. Dr. Saraçoğlu'ndan! Suyunu sıkıp için etkisini anında görün

Yemek borusu ve midesi yananlara en basit kür Prof. Dr. Saraçoğlu'ndan! Suyunu sıkıp için etkisini anında görün

Gün içerisinde yediğiniz yiyecekler hem yemek borusunda hem de midede yanmaya neden olabiliyor. Özellikle reflü problemi olan kişilerin sık sık yaşadığı mide yanmasına tek bir ürün ile çözüm bulabilirsiniz. Prof. Dr. Saraçoğlu, mide yanmasına en etkili çözümü açıkladı. Suyunu sıkıp içen anında etkisini görüyor. İşte mide yanmalarına pratik ve etkili çözüm…

Kış sebzelerinin başında gelen yemeklerden salatalara hatta tatlılara kadar her şeyin içerisinde yer alan havucun faydaları da saymakla bitmiyor. Göze ve cilde son derece faydalı olduğu bilinen havucun mideye olan etkileri de herkesi şaşırtıyor. Prof. Dr. Saraçoğlu, mide yanmasına en etkili yöntemi açıkladı. İşte mide yanmalarına pratik ve etkili çözüm…

MİDE YANMASINA ETKİLİ YÖNTEM

Reflü gibi kronik problemi olan kişilerin sık sık yaşadığı yemek borusu ve mide yanmasına en etkili çözüm İbrahim Saraçoğlu'ndan geldi. Her evde yer alan besinler arasında bulunan havucun mideye olan etkisine inanamayacaksınız.

havuc-suyu.jpg

Göze, kalbe, cilde oldukça faydalı olan havuç, mide yanmalarına da iyi gelmektedir. İçerisinde yer alan beta karoteni A vitamini ne dönüştüren havuç, bağışıklık sistemi için vazgeçilmez bir besin kaynağıdır. Özellikle büyüme ve gelişme çağında olan çocukların sık sık tüketmesi tavsiye edilirken görme bozukluğu içinde önerilen besinler arasında yer alıyor. Bir bardak havuç suyunu yudum yudum içen kişiler hem yemek borusu hem de mide yanmasının önüne kolayca geçebiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN