Yoğurdun içerisine bir kaşık siyah çay atıp kaşık kaşık tüketin: Faydasını duyunca çok şaşıracaksınız

Yoğurdun içerisine bir kaşık siyah çay atıp kaşık kaşık tüketin: Faydasını duyunca çok şaşıracaksınız

Havaların birden soğumasıyla birlikte salgın hastalıklar hızla artışa geçti. Bu hastalıklardan korunmak için sağlıklı ve düzgün beslenmek oldukça önemlidir. Bunun için mucizevi bir tarifle geldik. Yoğurdun içerisine bir kaşık siyah çay atıp kaşık kaşık tüketin. Kimse bu tarifi bilmiyor ancak sizi o hastalıktan koruyacaktır. Tek yapmanız gereken bir kase yoğurdun üstüne siyah çay ekleyip karıştırıp tüketmek. Faydasını duyunca çok şaşıracaksınız!

Soğuk havalardan kaynaklı ishal salgını hızla yayılmakta. Özellikle çocuklarda görülen ishal, normal günlük yaşantınızı negatif yönde etkiler. Peki ishal olunca ne yapılmalı? Bir kase yoğurdun üstüne siyah çay ekleyip karıştırın ve tüketin. Faydasını kimse bilmiyor ancak oldukça verimli. Mide ağrılarını ve ishal olmuş kişilere önerilen bu kür tarifi eskiden beri kullanılmakta. İşte ishali anında geçiren kür tarifi...

Eski çağlardan beri besinlerin karışımları ile özel ilaçlar elde edilmekte. Günümüzde halen kullanılan bu yöntemler hem doğal olduğu için sağlıklı hem de anında etki gösteren türdeler. Bizde sizlere ishal için önemli bir kür tarifi ile karşınızı geldik.

YOĞURDUN İÇİNE EKLEYİP TÜKETİN! ÖYLE BİR FAYDASI VAR Kİ...

Yoğurdun ne kadar faydalı bir besin olduğunu söylememize gerek yok. Yoğurdun içine kuru çay ekleyin ve karıştırın. Ardından bunu afiyetle yiyin. Böylece mide ağrıları ve ishal derdinden anında kurtulun. İşte izlemeniz gereken adımlar;

  1. 1 yemek kaşığı yoğurdun içine,
  2. 1 tatlı kaşığı kuru çay ekleyin iyice karıştırıp yiyin,
  3. Anında etki ediyor,
  4. Şimdiden afiyet olsun.

yogurdun-icerisine-bir-kasik-siyah-cay-atip-kasik-kasik-tuketin-faydasini-duyunca-cok-sasiracaksiniz-1.jpg

İSHALE KARŞI İYİ GELEN DOĞAL YÖNTEMLER

  • Böğürtlen içerdiği antioksidanlar sayesinde enfeksiyona bağlı gelişen ishali durdurmada bir numaralı doğal yöntemdir. Böğürtlenleri yapraklarıyla beraber 20 dakika kaynatın. Süzgeçten geçirdikten sonra içerisine iki damla limon damlatın. Yemeklerden sonra bir bardak tüketiniz.
  • A vitamini bakımından zengin olan havuçta ishale iyi gelir. Havuç ishali durdururken aynı zamanda ishalin neden olduğu ve hasara uğrayan sinir hücrelerini de yeniler. 4 tane havucu iyice kaynatın.Yumuşayan havuçları mikserden geçiriniz. Püre haline gelmiş havuçlara beş altı damla limon sıkıp günde bir kase tüketiniz.
  • Siyah çayı iki şekilde tüketerek ishali engelleyebilirsiniz. Çay içerdiği maddeler sayesinde kuvvetli bir mikrop öldürücüdür. Demlediğiniz çaydan gün içerisinde bir kaç bardak tüketerek ishali azaltabilirsiniz. Aynı zamanda siyah kuru çayı ve yoğurdu da karıştırarak günde bir kase tüketiniz ishali önleyebilirsiniz.

yogurdun-icerisine-bir-kasik-siyah-cay-atip-kasik-kasik-tuketin-faydasini-duyunca-cok-sasiracaksiniz.jpg

  • Ekşi elmanın içerisindeki pektinler ve meyve asidi bağırsaklarda bulunan ve ishale neden olan florasındaki zararlı maddeleri azaltır. Aynı zamanda sindirimi kolaylaştırır. 3 tane elmayı püre haline getirin içerisine toz tarçın ekleyerek günde 3 kase tüketeblirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN