Yüz ve vücut sarkmalarından şikayet edenlere ses dalgasıyla çözüm önerisi

Yüz ve vücut sarkmalarından şikayet edenlere ses dalgasıyla çözüm önerisi

Kadın ve erkeklerin vücut ve yüzlerinde çeşitli nedenlerle meydana gelen sarkmalara teknolojik yöntemlerle çözüm bulmak mümkün! Güzellik ve estetik merkezlerinde kullanılan ses dalgası teknolojisine sahip yeni cihazlar kırışıklık ve sarkmaları tedavi yöntemi olarak yaygın şekilde kullanılıyor. Akne, kuru çizgiler, ince çizgiler gibi cilt yaşlanması şeklinde görülen rahatsızlıklar uzmanlar tarafından kolayca giderilebiliyor.

Yüzde ve vücutta meydana gelen sarkma, kırışıklık, akne, çizgi oluşumu sorunları Almanya'da üretilen HIFU, yüksek odaklanmış ses dalgalarıyla çalışan yeni teknolojik cihazlarla çözüme kavuşturulabiliyor. Bu haberimizde ses dalgalarını kullanan yeni teknolojik cihazlarla yüzdeki ve vücuttaki sarkmaları nasıl yok edilebileceğini anlatıyor olacağız.

beginning-of-spring-gba3ab506e-1920.jpg

GERGİN VE PÜRÜZSÜZ BİR CİLT İÇİN TEK UYGULAMA

Tüm yüz ve vücut sarkmalarını toparlamada kullanılan bu yeni ses dalgasına sahip teknoloji; sadece bir uygulama ile kişiyi yıllar öncesindeki gibi sağlıklı, kolajen üreten ve gergin bir cilde rahatlıkla kavuşturabiliyor.

woman-g2344bb2d3-1920.jpg

CİHAZ YAŞLANMAYA KARŞI GELİŞTİRİLDİ

Phanes Beauty Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akın, yaşlanma karşıtı yeni bir cihaz geliştirildiğini belirterek, "Tüm yüz ve vücut sarkmalarını toparlamada kullanılan bu yeni teknoloji; sadece bir uygulama ile sizi yıllar öncesi sağlıklı, kolajen üreten ve gergin bir cilde rahatlıkla kavuşturabiliyor" dedi.

ses-cilt-yuzey.jpg

CİLDİN İSKELETİNİ KOLAJEN, ELASTİN LİFLERİ VE HYALÜRONİK ASİT OLUŞTURUYOR

Belli bir yaştan sonra kan dolaşımının ve ciltteki kolajen üretiminin giderek yavaşladığını söyleyen Phanes Beauty Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akın, "Akne, kuru çizgiler, ince çizgiler, gibi cilt yaşlanması doğal bir faktördür fakat aynı zamanda doğal olmayan faktörler de erken yaşlanmaya sebebiyet verebilir. Cildin iskeletini oluşturan kolajen, elastin lifleri ve hyalüronik asit bulur. Bu lifler cildimizi ağ gibi sarıp ona esneklik, sağlamlık ve gerginlik sağlar. Yaşlanma ile elastin ve kolajen lifler hızla bozulur, kalınlaşır, bükülür ve bu esnada hyalüronik asit miktarı azalır. Bunun neticesinde cilt sarkar, incelir, kırışıklıklar oluşur ve cilt kurur. Özellikle bayanlarda cilt dokusu doğumdan sonra giderek daha hızlı yaşlanmaya başlar. Cilt yaşlanması başladıkça suda eriyen kollajen azalır, bu nedenle cilt elastikiyeti azalır, retiküler doku lifi sertleşir ve cilt yaşlanması hızlanır, bu da kırışıklara, gevşemeye ve sarkmaya sebep olur" dedi.

ses-dalgasi.jpg

"BU CİHAZ İLE GENÇ KALMAK ZOR DEĞİL"

Yaşlanma karşıtı bir cihaz geliştirildiğini belirten Akın, "Almanya'da üretimi yapılan HIFU, yüksek odaklanmış ses dalgalarıyla çalışıyor. Bu cihaz ile artık genç kalmak zor değil. Tüm yüz ve vücut sarkmalarını toparlamada kullanılan bu yeni teknoloji; sadece bir uygulama ile sizi yıllar öncesi sağlıklı, kolajen üreten ve gergin bir cilde rahatlıkla kavuşturabiliyor. Uygulama sonrasında ise günlük hayatınıza devam edebilirsiniz. Bu cihaz, uzmanlar tarafından uygulandığı takdirde mükemmel sonuçlar alınabiliyor" şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN