Zeytinyağına bir tutam döküp sırtınıza sürün! Aylarca geçmeyen o hastalığı bıçak gibi kesecek

Zeytinyağına bir tutam döküp sırtınıza sürün! Aylarca geçmeyen o hastalığı bıçak gibi kesecek

Alerji ve soğuk algınlığına bağlı olarak ortaya çıkan öksürüğü geçirmek için bu baharattan zeytinyağına bir tutam döküp sırtınıza sürün. Aylarca geçmeyen ve sizi bunaltan öksürüğü bıçak gibi kesecek. İşte, zeytinyağı ve karabiber karışımının inanılmaz etkisi…

Özellikle kış aylarında soğuk algınlığına bağlı olarak ortaya çıkan öksürük, kimi durumlarda kronikleşiyor ve aylarca geçmiyor. Bu yüzden öksürük başladığı anlamda önlem alınmalı ve sürekli hale gelmesi engellenmeli.

Öksürüğünüzün soğuk algınlığından kaynaklı ortaya çıktığını düşünüyorsanız, size önereceğimiz bu yöntem oldukça etkili olacak. Öksürüğü hemen geçirmek için ihtiyacınız olan zeytinyağı ve karabiber. Bu iki mucizevi besini birleştirip sırtınıza sürdüğünüzde, sizi hem gün içinde hem de geceleri bunaltan öksürükten kurtulacaksınız.

zeytinyagina-karabiber-1.jpg

GEÇMEYEN ÖKSÜRÜĞE ZEYTİNYAĞI VE KARABİBER KARIŞIMI

Zeytinyağını uygun bir kaba alarak yanmayacak derecede ısıtın. Ardından içine bir miktar karabiber ekleyerek sırtınıza sürün. Bu karışımı sırtınıza sürdükten sonra bir bez yardımı ile sarın.

Bu yöntemin uzun yıllardır uygulandığı ve öksürüğü hemen keserek, iyi geldiği bilinmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN