Şampiyonlardan başkan Eczacıbaşı'na ziyaret

Şampiyonlardan başkan Eczacıbaşı'na ziyaret

Türkiye şampiyonu olan Eczacıbaşı Genç Kız Takımı, Kulüp Başkanı Faruk Eczacıbaşı'nı ziyaret etti.

Türkiye Genç Kızlar Voleybol Şampiyonası'nda, set vermeden şampiyon olan Eczacıbaşı Spor Kulübü Genç Kız Takımı, Kulüp Başkanı Faruk Eczacıbaşı'nı ziyaret etti.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre Faruk Eczacıbaşı, Kanyon Ofis'te gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada, Eczacıbaşı VitrA'nın Dünya Kulüpler ve Avrupa şampiyonluklarından sonra, Eczacıbaşı Genç Kız Takımı'nın da Türkiye şampiyonu olmasından duyduğu büyük mutluluğu dile getirdi.

Eczacıbaşı, "Altyapıya her zaman önem veren bir kulübüz ve bunu her ortamda dile getiriyoruz. Verdiğimiz önem, gösterdiğimiz çaba ve emeğin karşılığını kupayla almak çok keyifli ve güzel bir duygu. Takımımızı, antrenörlerimizi ve emeği geçen herkesi, bu başarılarından dolayı kutluyorum" ifadelerini kullandı.

A takımlarının sezonu iki çok önemli uluslararası başarıyla kapadığını ve şampiyonluklara gençlerle devam ettiklerini kaydeden Eczacıbaşı, "Yıldız ve küçük takımlarımız da bu ay Türkiye finallerinde oynayacak. Her iki takımımızın da sezonu şampiyonlukla kapamasını diliyor, kendilerine güveniyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Konuşmanın ardından başkan Eczacıbaşı, başkan yardımcısı Erdal Karamercan ve genel sekreter Sacit Basmacı, sporculara hediye dağıtarak fotoğraf çektirdi. 

ANKARA / AA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN