Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her an hazırız, şu an sınırdayız

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her an hazırız, şu an sınırdayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kütahya'da halka hitap etti. Erdoğan "Son günlerde biti tekrar kanlanan bölücü örgüte Kandil'i, Sincar'ı, bulunduğu her yeri mezar etmek için bu seçimden güçlü çıkmalıyız" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kütahya'da düzenlenen mitinge halka hitap etti. Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle;

Kütahya'nın tüm ilçelerini tek tek sayarak selamlayan Cumhurbaşkanı  Erdoğan, "Merhum Başbakan Adnan Menderes'in şehri Kütahya, demokrasinin, milli  iradenin şehri Kütahya sizleri bir kez daha hürmetle selamlıyorum. Şehitler  diyarı Kütahya'dan, Dumlupınar'daki şehitlerimiz başta olmak üzere İstiklal  Savaşı'mızın, aziz milletimizin tüm aziz şehitlerini bir kez daha rahmetle yad  ediyorum." ifadelerini kullandı.

Erdoğan, 14 ay aradan sonra tekrar Kütahya'da olmaktan büyük bir  bahtiyarlık duyduğunu belirterek, "Öncelikle sizlere şükran borcumu ödemek  istiyorum. Sizlere vefanız için gönülden teşekkür etmek istiyorum. Hamdolsun  Kütahya 24 Haziran'da yine bizleri yalnız bırakmadı. Tıpkı 1946 seçimlerinde  merhum Menderes'e sahip çıktığı gibi, bir dönem vekilliğini yapan Menderes'i her  dönem mebusu bildiği gibi Kütahya bizi de hep bağrına bastı." şeklinde konuştu.

Kütahya'nın 2002'den beri milli iradenin ve AK Parti'nin kalesi  olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, girdikleri 14 seçimin tamamında  Kütahya'nın rekorlara, zaferlere ve her biri öncekinden ihtişamlı başarılara imza  attığını anlattı.

Erdoğan, "24 Haziran seçimlerinde Kütahya geleneğini yine bozmadı.  Yüzde 71,5 ile şahsıma ikinci kez Cumhurbaşkanlığı görevini veren siz Kütahyalı  kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Yüzde 55 ile AK Parti'yi şampiyon yaptığınız  için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Rabbim hepinizden razı olsun,  rabbim bu sevdayı, bu dayanışmayı ve aramızdaki şu aşkı daim kılsın." dedi.

Yerel Seçimlere 9 gün kaldığını anımsatan Erdoğan, şöyle devam etti:

"Yedi düvel birleşti. Bu seçimleri başarıyla atlatmamız gerekiyor.  İçeride de dışarıda da yedi düvel birleşti, 31 Mart seçimlerinden de alnımızın  akıyla çıkmamız gerekiyor. Bakmayın siz muhalefetin 31 Mart'ı önemsiz kılmasına,  bakmayın siz onların bu seçimleri basit, sıradan ve önemsiz göstermesine. 31  Mart, Türkiye'nin kritik seçimlerinden biridir. Bu seçimler sadece belediye  değil, aynı zamanda beka seçimidir. Türkiye yine tarihi bir zaferle, yine  kendisine yakışan bir demokrasi şöleniyle bu seçimleri Allah'ın izniyle atlatmak  zorunda. Suriye'deki operasyonlarımızı sürdürmek için bu seçimden güçlü  çıkmalıyız. Nasıl ki Cerablus'tan çıktık, nasıl Afrin'den çıktık aynen bundan da  öyle çıkmamız lazım. Güneyimizde kurulan terör koridorunun önünü tamamen kesmek  için bu seçimden güçlü çıkmalıyız. Son günlerde biti tekrar kanlanan bölücü  örgüte Kandil'i, Sincar'ı, bulunduğu her yeri mezar etmek için bu seçimden güçlü  çıkmalıyız."

"HER AN HAZIRIZ"

Erdoğan, alandakilerin, "Bir gece ansızın gelebiliriz" sloganına  karşılık, "Ondan hiç şüpheniz olmasın. Her an hazırız, şu anda sınırdayız. Bir  müptezel çıkmış ne diyor? 'Boğazın ötesine geçmeyin.' Alçağa bakın alçağa.  Bunlara hadlerini bildirmek için bu seçimden güçlü şekilde çıkmalıyız. Ezan ve  bayrak düşmanlarına ders vermek için bu seçimden güçlü çıkmalıyız. Milletimize  kurulan tuzakları, sahiplerinin başına geçirmek için sizlerden özellikle  sandıklara sahip çıkmanızı istiyorum. Sandığa gitmemek diye bir şey yok, hepimiz  sandığa gideceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Kütahya'dan 21 Haziran'da olduğu gibi tarihi zafer beklediğini  vurgulayan Erdoğan, mitinge katılanlara yönelttiği, "Kütahya, 31 Mart'ta sandığa  sahip çıkıyor muyuz? Kütahya, 31 Mart'ta kardeşliğine sahip çıkıyor musun?  Kütahya, 31 Mart'ta demokrasiye sahip çıkıyor muyuz? Kütahya, 31 Mart'ta gönül  belediyeciliğine 'evet' diyor muyuz? Kütahya, 31 Mart'ta mührü AK Parti'ye  vuruyor muyuz?" sorularına, "evet" yanıtını aldı.

CHP'de bugün Kandil'dekilerin hatırı, Gazi'nin  hatırından çok daha fazla sayılıyor.

Muhalefet ne yaparsa yapsın yolumuza devam edeceğiz.

17 yılda Kütahya'ya 14 katrilyon lira yatırım yaptık.

70 bin metrekarelik alanda Millet Bahçesi yapmak için çalışmalara başlıyoruz.

Kütahya il sınırları içindeki tüm demiryollarını yeniledik.

Biz eserlerimizle konuşuyoruz ama Bay Kemal'in bir şeyi yok ki... Onun için yaptığı tek şey yalan yalan yalan

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN