Tekirdağ'da 1 gecede 3 kundaklama! Ev ve araçlar küle döndü

Dün gece Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesine bağlı Karaağaç Mahallesi'nde üst üste kundaklama olayı yaşandı. Yaşanan olayda ev ve araçlar küle döndü. İşte dün gece yaşanan kundaklama olayından saniye saniye görüntüler...

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesine bağlı Karaağaç Mahallesi'nde kundaklama olayı meydana geldi. Mahalleye giren kimliği belirsiz kişiler çevrede bulunan araç ve evleri ateşe verdi. Can kaybının olmadığı yangında araçlar küle dönerken evlerde de büyük hasar oluştu. O anlar ise çevre sakinleri tarafından saniye saniye görüntülendi.

1 GECEDE 3 YANGIN

Tekirdağ bağlı Kapaklı ilçesinde dün gece akıllara durgunluk veren kundaklama olayı yaşandı. Olay önceki gece 02.00 saatleri arasında meydana geldi. Kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler Karaağaç Mahallesi'nde ev ve otomobilleri ateşe vererek olay yerinden kaçtı. Yükselen alevler mahalleyi sararken komşular ise itfaiye ekiplerine haber vererek yangını söndürmeye çalıştı.

1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Jandarma ekibinin incelemeleri sonucu 1 kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili detaylı incelemeler devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN