Halı satıcıları arasındaki silahlı kavga kanlı bitti: 1 ölü

Halı satıcıları arasındaki silahlı kavga kanlı bitti: 1 ölü

Eskişehir’de iddiaya göre aralarında husumet bulunan ve seyyar halı satıcısı olduğu öğrenilen 2 kişi arasında çıkan silahlı kavgada, 1 kişi hayatını kaybetti. Polis ekipleri olay yerinden kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Olay, Tepebaşı ilçesine bağlı Zafer Mahallesi Bahtiyar Sokak’ta meydana geldi. Daha önceden aralarında husumet bulunduğu öne sürülen 2 seyyar halı satıcısı arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesiyle Mustafa S. (46), panelvan araç içerisindeki İsa Demirci’ye (32) yanındaki silahla 6 el ateş etti. Mermilerden biri Demirci’nin sırtına isabet etti. Mustafa S. ise olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi. Sırtından yaralanan İsa Demirci ambulansla kaldırıldığı Yunus Emre Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Polis ekipleri şüpheli Mustafa S.’nin yakalanması için çalışma başlattı.

İlgili Haberler
YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN