11 ili sarsan depremin son görüntüleri ortaya çıktı: 20 kişiye mezar olan sitenin çöküş anı kamerada

Malatya’da, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen 7,6 büyüklüğündeki ikinci depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı. 20’den fazla kişiye mezar olan Hayat Sitesi’nin saniyeler içinde çöktüğü anlar Yeşilyurt ilçesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nın güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, vatandaşların panik ve korku ile sağa sola kaçtıkları görülüyor.

6 Şubat’ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin üzerinde 6 ay geçti. Depremin yaralarının sarılması için çalışmalar devam ederken deprem anına ilişkin yeni görüntüler de ortaya çıkmaya devam ediyor.

Malatya’da 6 Şubat günü saat 13.24’te meydana gelen 7.6 büyüklüğündeki ikinci depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Yeşilyurt ilçesi İtfaiye Daire Başkanlığı yerleşkesindeki güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler yaşanan felaketi bir kez daha gözler önüne serdi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Hizmetleri Dairesi Başkanı Mustafa Katipoğlu’nun "Altı ay önce bugün, dün gibi itfaiye karşısı Hayat Sitesi" notu ile sosyal medya hesabında paylaştığı görüntülerde 20’den fazla kişiye mezar olan Hayat Sitesi’nin saniyeler içinde çöktüğü görülürken, vatandaşların panik ve büyük korku ile sağa sola kaçtıkları görülüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN