KAYNAK: KARAR
Her sene geleneksel olarak gerçekleştirilen 15. Kütahya Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Süt Endüstrisi Fuarı (KÜTAF) açılış töreni Kütahya Belediye Başkan Yardımcıları Kemalettin Ekici ve Gülteri Uyanık’ın katılımıyla gerçekleştirildi.
Üreticiler, sektör temsilcileri, satıcı ve tedarikçileri buluşturan etkinliğin yeni iş birliklerine, verimli ortaklıklara vesile olmasını dileyen Başkan Yardımcıları, tarım ve hayvancılığın ekonomik alandaki değerine vurgu yaptı.
İktisadi hayatın vazgeçilmezi olan fuarın açılış törenine; protokol üyeleri, üreticiler, tedarikçiler, satıcılar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
15.Kütahya Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Süt Endüstrisi Fuarı (KÜTAF), 8-11 Mayıs 2025 tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlamaya devam ederek, tarım, hayvancılık, seracılık ve süt endüstrisi gibi birçok alanda yenilikçi teknolojilerin tanıtılmasına imkan sağlayacak.