Adana'da akılalmaz olay! Dayak, işkence, taciz... "Ben öldükten sonra hakkımı savunmayın"

Adana'da akılalmaz olay! Dayak, işkence, taciz... "Ben öldükten sonra hakkımı savunmayın"

Babası rahatsızlanınca İstanbul'dan Adana'ya gelen Fide Uyarlar, sadece bir kere gördüğü Gökhan K. tarafından önce asansörde sonra evinde taciz ve işkenceye maruz kaldığı iddiasıyla şikayette bulundu. Elindeki video görüntülerini de paylaşan Uyarlar, ''Ben öldükten sonra hakkımı savunmayın'' diyerek gözyaşları içinde duruma tepki gösterdi.

Olay, Gürselpaşa Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, babası rahatsızlanınca Adana’ya gelen 42 yaşındaki Fide Uyarlar evinin bahçesinde köpeklerini gezdirirken 45 yaşındaki Gökhan K. ile tanıştı.

Sadece birkaç kez Gökhan K. ile karşılaşan Uyarlar, daha sonra Gökhan K'nin tacizine maruz kaldı. Sözlü ve fiziki tacizleri cinsel saldırı takip etti. Uyarlar'ın evine giren Gökhan K, kadını günlerce alıkoydu.

4661821.jpg

GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Saldırı sırasında kolu kırılan Uyarlar, bir daha kendisine bulaşmaması için şikayetçi olmadı ancak Gökhan K. kadının peşini bırakmadı. 22 Mayıs'ta tekrar geldi, Uyarlar'ı asansöre binerken yakaladı. Aralarında çıkan arbede ise güvenlik kameralarınca görüntülendi.

4661820.jpg

Uyarlar, bunun üzerine Gökhan K.'dan şikayetçi oldu. Şüpheli de kadın kendisine tokat attığı için şikayetçi oldu. Kadın bir daha kendisini rahatsız etmeme karşılığında şüpheli ile uzlaştı.

Ancak Gökhan K. yine Uyarlar'ın evine zorla girerek cinsel saldırı girişiminde bulundu. Genç kadın, şüpheli kaçtıktan sonra polise giderek şikayette bulundu. Şüpheli polis tarafından evine yapılan baskında gözaltına alındı.

4661816.jpg

'BEN ÖLDÜKTEN SONRA HAKKIMI SAVUNMAYIN'

Uyarlar ise yaşadığı dehşet anlarını gözyaşları içinde anlattı:

''Önce 1 hafta boyunca beni hapsetti. Daha sonra ortalıktan kaybolmuştu. Düşüp bacağımı kırdığım bir dönemde yeniden geldi. Gece 00.30’dan sabah 06.30’a kadar dövdü ve benimle evleneceksin diyerek zorladı. Benden uzak durması şartıyla uzlaşma imzaladım. Çünkü kalıcı bir iz, yara ya da sakatlık bırakmazsa içeriye atılmıyormuş. Ben öldükten sonra hakkımı savunmayın.”



Uyarlar, tehdit ve şantaja maruz kaldığını söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN