Afyon'da berberlerin fiyat listesine zam geldi: Damat tıraşı bin lira!

Afyon'da berberlerin fiyat listesine zam geldi: Damat tıraşı bin lira!

Afyonkarahisar Berberler ve Kuaförler Odası tarafından düzenlenen yeni tarifeye göre, damat tıraşı yüzde yüz zamlanarak 500 liradan bin liraya çıktı. Öte yandan 100 lira olan saç sakaş kesimi de 200 liraya yükseldi.

Afyonkarahisar Berberler ve Kuaförler Odası, erkek kuaförleri için zamlı fiyat tarifesini duyurdu. En son geçtiğimiz yıl ağustos ayında fiyat artışına giden oda yönetimi, bir kez daha artış yapma kararı aldı. Buna göre, 100 lira olan saç sakal kesimi 200 liraya, 20 lira olan yıkama hizmeti 40 liraya, 70 lira olan saç tıraşı 130 liraya, 35 lira olan sakal tıraşı ise 70 liraya yükseldi.

Gazete Duvar'da yer alan habere göre, damat tıraşı da yüzde 100 zamlanarak 500 liradan 1000 liraya yükseldi. Evlere servis hizmetinin 300 liradan 500 liraya yükseldiği fiyat tarifelerinde saç boyama hizmeti de 350 lira oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN