Ağrı'daki kazada yolcu otobüsü ile kamyonet birbirine girdi

Ağrı'daki kazada yolcu otobüsü ile kamyonet birbirine girdi

Soğuk havaların kara yollarındaki olumsuz etkisiyle de sayısı artan trafik kaza haberleri gelemeye devam ediyor. Ağrı'da meydana gelen kazada yolcu otobüsü ile kamyonet çarpıştı. Kazada kamyonet sürücüsü ile otobüsteki 10 yolcu yaralandı.

Türkiye'nin farklı noktalarından feci kaza haberleri geliyor. Ağrı'nın Tutak ilçesinde yolcu otobüsü ile kamyonetin karıştığı trafik kazasında 11 kişi yaralandı.

Ş.A'nın kullandığı 34 GLA 664 plakalı yolcu otobüsü ile Ağrı-Van kara yolunun Tutak ilçesi Suvar Kavşağı mevkisinde aynı istikamette giden M.Ç'nin kullandığı 27 ANB 092 plakalı kamyonetin karıştığı kaza sonrası otobüs, refüjdeki yön levhası direğine çarpıp durdu.

EKİPLER SEVK EDİLDİ

İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada kamyonet sürücüsü ile otobüsteki 10 yolcu yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Tutak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

1kapak-008.jpg

Burada tedavileri yapılan yolculardan 6'sı Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, diğerleri ise Patnos Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN