‘Alan bulunmadığı’ gerekçesiyle festival iptal edildi!

‘Alan bulunmadığı’ gerekçesiyle festival iptal edildi!

Kiğı Dernekler Birliği tarafından düzenlenmek istenen Kiğı Doğa ve Kültür Festivali, alan bulunmadığı gerekçesiyle kaymakamlık tarafından iptal edildi. Birlik, iptal kararının bahane olduğunu öne sürerek “Siyasi kaygı değil de nedir” dedi.

Kiğı Dernekler Birliği (KİDEB) tarafından 12-13 Ağustos tarihlerinde düzenlenmek istenen Doğa ve Kültür Festivali, belge eksikliği ve ‘festival alanı bulunmadığı’ gerekçeleriyle Kiğı Kaymakamlığı tarafından yasaklandı.

KİDEB yetkilileri, kaymakamla yaptığı yüz yüze görüşmelerin olumlu geçtiğini ifade etmelerine rağmen başvuru sırasında belge eksikliği ve ‘festival alanı bulunmadığı’ gerekçesiyle festivalin yapılmasının uygun olmadığı bildirildi.

KİDEB tarafından yapılan açıklamada iptal kararına “Bahanelere sığınılması siyasi kaygı değil de nedir” denilerek tepki gösterilirken kararın iyi niyetli olmadığı ve bölge halkına bir kötülük olduğu vurgulandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN