Alanya'daki otobüs kazasında turistler camları kırarak dışarı çıktı

Alanya'daki otobüs kazasında turistler camları kırarak dışarı çıktı

Alanya'da Antalya Havalimanı'na giden içinde turistlerin olduğu otobüs kaza yaptı. Kaza nedeniyle kapıların açılmaması üzerine panik olan turistler camları kırarak araçtan dışarı çıkabildi.

Alanya'dan Antalya Havalimanı istikametine turist taşıyan tur firması otobüsü, Aksu üst geçidinde iddiaya göre başka bir aracın sıkıştırması sonucu bariyerlere çarparak kaza yaptı. Otobüsün sağ tarafının tamamen hasar görmesi sonucu kapılar açılmadı. Bunun üzerine panik olan turistler, otobüsün camlarını kırarak kendilerini otobüsten dışarıya attılar.

Otobüs şoförü, telefonla konuşan sol taraftan gelen bir araç şoförünün kendisini sıkıştırdığını söyledi. Bunun üzerine sağdaki bariyerlere çarptığını ve otobüsün sağ tarafının tamamen hasar gördüğünü, turistlerin paniğe kapılarak camları kırıp aşağıya atladıklarını ifade etti. Görgü tanıklarının olayı 112 acil servisine haber vermesi sonucu bölgeye çok sayıda ambulans, itfaiye ve emniyet ekibi sevk edildi.

Otobüsten kendilerini dışarıya atan turistler korku dolu anlar yaşarken, yaralılara sağlık ekipleri tarafından ilk yardımları yapıldı. Can kaybının yaşanmadığı, hafif sıyrıklarla atlatılan kazada turistler başka araçlarla havalimanına gönderildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN