Ankara'da feci kaza: Radyo programcısı hayatını kaybetti

Ankara'da feci kaza: Radyo programcısı hayatını kaybetti

Ankara'da yaşanan korkunç kazada yerel radyoda gazeteci olarak çalışan kadın hayatını kaybetti. Hastanede tedavi gören annesini ziyaret ettikten sonra hastane çıkışında yolun karşısına geçmek isteyen Latife Yıldırım'a önce kamyon daha sonrada otobüsü çarptı. Kadın olay yerinde hayatını kaybederken, olay yerine gelen meslektaşları ise uzun süre gözyaşı döktü.

Ankara Polatlı’da yolun karşısına geçmeye çalışan Latife Yıldırım (39), önce kamyonet, ardından otobüs çarpması sonucu hayatını kaybetti. Yıldırım’ın yerel bir radyoda gazeteci olduğu öğrenildi.

Kaza, saat 14.00 sıralarında İstiklal Mahallesi Polatlı-Eskişehir yolu üzerinde meydana geldi. Polatlı Devlet Hastanesinde yoğun bakımda yatan annesini ziyarete giden Latife Yıldırım isimli gazeteci, eve dönüş yolunda karşıdan karşıya geçmek istedi. Yola çıkan Yıldırım’a önce Erol T. kontrolündeki kamyonet, ardından ise Okan Ö. kontrolündeki 71 ACL 674 plakalı otobüs çarptı. Yıldırım, çarpmanın etkisiyle 40 metre savruldu.

SÜRÜCÜLER GÖZALTINA ALINDI

Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, Yıldırım’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Kazaya karışan otobüs ve kamyonet sürücüsü savcının talimatıyla gözaltına alındı.

İŞ ARKADAŞLARI UZUN SÜRE GÖZYAŞI DÖKTÜ

Polatlı’da yerel bir radyoda çalışan ve gazeteci olan Latife Yıldırım’ı, çalışma arkadaşları Mehmet Salçın ve Murat Şahinoğlu kaza yerinde yalnız bırakmadı. Yıldırım’ın cenazesi başında bulunan meslektaşları uzun süre gözyaşı döktü.
Polis ve savcının kaza yerinde yaptığı çalışmanın ardından Yıldırım’ın cenazesi, Polatlı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN