Asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti

Asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti

Adana'da 22 katlı bir apartmandaki asansörün bakımını yapan işçi Gürcan Barıç, asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybetti.

Adana'da bir sitedeki 22 katlı apartmanın en üst katında asansör bakımı yapmak için gelen 36 yaşındaki Gürcan Barıç, çalıştığı sırada halat koptu. İşçinin kabininin üzerinde olduğu asansör, düştü ve fren sistemi nedeniyle 8. katta durdu. Asansörün üzerinde dengesini sağlayamayan Barıç, metrelerce yükseklikten asansör boşluğuna düştü. Apartmandakilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin asansör boşluğundan çıkardığı Barıç’ın, hayatını kaybettiği belirlendi. Bu sırada apartmana gelen Barıç’ın yakınları ve iş arkadaşları büyük üzüntü yaşadı. Olay yeri inceleme ekibinin çalışmasının ardından Barıç’ın cansız bedeni, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN