Babacan afet bölgesi Hatay'da

Babacan afet bölgesi Hatay'da

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde en büyük yarayı alan yerlerin başında gelen Hatay'a gitti. Babacan burada, partinin Teşkilat İşleri Başkanı Sadullah Ergin'in enkaz altında kalan ailesi hakkında bilgi aldı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Kahramanmaraş merkezli her yeri yerle bir eden depremlerde DEVA Partisi kurucularının da çok sayıda yakının vefat ettiğini duyurdu.

yeni-proje-54.jpg

Babacan, "Partimizin kurucuları, yol arkadaşlarım Münevver Helün Fırat, Abdurrahman Bilgiç, Bekir Sıtkı Aslan ve Ahmet Faruk Ünsal’ın çok sayıda yakını Adıyaman’da hayatını kaybetti. Arkadaşlarıma ve ailelerine sabır, vefat edenlere Allah’tan rahmet diliyorum" dedi.

BABACAN HATAY'DA

Yaşanan felaketin ardından depremin en çok sarstığı yerlerin başında gelen Hatay'a giden Babacan burada ailesi enkaz altında bulunan partinin Teşkilat İşleri Başkanı Sadullah Ergin’den bilgi aldı.

yeni-proje-56.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN