DEVA Partisi ailesinin deprem acısı

DEVA Partisi ailesinin deprem acısı

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde parti kurucularının birçok yakınının hayatını kaybettiğini duyurdu. Babacan "Partimizin kurucuları, yol arkadaşlarım Münevver Helün Fırat, Abdurrahman Bilgiç, Bekir Sıtkı Aslan ve Ahmet Faruk Ünsal’ın çok sayıda yakını Adıyaman’da hayatını kaybetti. Arkadaşlarıma ve ailelerine sabır, vefat edenlere Allah’tan rahmet diliyorum" dedi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde DEVA Partisi kurucularının da çok sayıda yakını vefat etti. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Maraş'ta meydana gelen depremlerde parti kurucularının birçok yakınının hayatını kaybettiğini duyurdu.

Sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklama yapan Babacan, "Partimizin kurucuları, yol arkadaşlarım Münevver Helün Fırat, Abdurrahman Bilgiç, Bekir Sıtkı Aslan ve Ahmet Faruk Ünsal’ın çok sayıda yakını Adıyaman’da hayatını kaybetti. Arkadaşlarıma ve ailelerine sabır, vefat edenlere Allah’tan rahmet diliyorum" dedi.

DEVA Partisi Teşkilat Başkanı Sadullah Ergin'in ailesinden de çok sayıda kişinin enkaz altında olduğu açıklanmıştı. Ergin'in bunun için depremin ilk günü Hatay'a gittiği belirtilmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN